Confidenţialitate

#WOMANISM INTERSPORT plasează pe podium toate femeile, „sportivele” vieții moderne, printr-o nouă filozofie de empowerment (P)

Celebrități, CoolNews
share

La începutul acestei săptămâni, INTERSPORT a prezentat noua filozofie #WOMANISM by INTERSPORT prin care se apropie de femeia modernă – „gimnasta” vieții de zi cu zi – și dezvoltă noi abordări pentru a o inspira în toate rolurile acesteia.

Obiectivul INTERSPORT este ca #WOMANISM să fie punctul de referință al fiecărei femei, cu ajutorul căruia să redevină stăpâna propriei vieți și să cucerească tot ce îi aparține, de drept.

Pentru a prinde mai ușor povestea din spatele acestei campanii, INTERSPORT urmărește 6 tipologii de femei, cu poveștile lor personale: Own Your HealthAdela Popescu, actriță, prezentatoare TV, cântăreață, mamă de 2 băieți, Alexandru și Andrei, mândră și iubitoare soție, Own Your ConfidenceDana Rogoz, actriță, fashion blogger, mamă, Own Your Choices – categorie reprezentată de Deea Codrea – fashion blogger, Own Your Style, de către Anca Ciota, prezentatoare TV, Own Your Time Anca Sînă Serea, o mamă voioasă de 5 copii, blogger, vlogger, prezentatoare TV, Own Your BodyLarisa Iordache, gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană.

Dă-i un click pe womanism.intersport.ro  și vei înțelege mai bine ideea!

Volumul de muncă al femeilor și provocările aferente cresc direct proporțional cu rolurile din ce în ce mai diverse pe care acestea trebuie să le adopte!

Prin această campanie, INTERSPORT stă alături de femei și le încurajează la fiecare pas pentru a recâștiga încredere în propriile forțe și abilități, pentru a fi libere să-și definească corpul, stilul, alegerile, timpul, sănătatea, încrederea în sine și, în cele din urmă, întreaga viață.

 

 

6 femei, 6 „sportive ale vieții cotidiene„, 6 povești inspiraționale

  • Own Your HealthAdela Popescu vorbește despre cât este de important să ai lângă tine oamenii potriviți, care să știe exact ce buton să apese pentru a te ajuta să îți redobândești sănătatea fizică și mentală;
  • Own Your ConfidenceDana Rogoz scoate în evidență importanța susținerii femeilor de către femei și o prezintă pe cea care o inspiră pe ea să ia atitudine;
  • Own Your TimeAnca Sînă Serea vorbește despre cât de multă disciplină este nevoie pentru a ieși câștigătoare în cursa cu timpul și admite că este normal să te oprești și să îți dedici timp și pentru tine în mijlocul tuturor activităților pe care trebuie să le faci pentru ceilalți;
  • Own Your ChoicesDeea Codrea descrie modul în care alegerile dificile, dar inspirate, au ajutat-o să ajungă unde este acum: și-a asumat riscuri și a învățat să își asculte instinctul, nu părerile celorlalți;
  • Own Your StyleAnca Ciota vorbește despre cât este de important să te simți bine în propriul corp. A realizat că odată ce te accepți pe tine, cea din oglindă, atunci orice porți va arăta
  • Own Your Body  – Larisa Iordache, gimnasta cu rezultate extraordinare își spune povestea și demonstrează că voința și cunoașterea propriului corp chiar poate muta munți și schimba destine.

  Andreea Remețan, inspirată de #WOMANISM 

  Marți, live pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania, Andreea Remețan te provoacă să descoperi femeia modernă – „gimnasta” vieții de zi cu zi. Se lasă și cu premii de la INTERSPORT, dacă adaugi comentarii inspirate!

Articole similare

[BREAKFAST] Un studiu recent a dezvăluit că bărbații au tendința să își supraestimeze coeficientul d...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Noiva do Cordeiro - orașul locuit doar de femei între 25-30 de ani! Bărbații sunt primiți doar în we...

În oraşul Noiva do Cordeiro, din sud-estul Braziliei, trăiesc peste 600 de femei, cu vârstele cuprin...

Adela Popescu a născut un băiat

Adela Popescu a devenit mama unui băiat, după un travaliu care a durat mai bine de patru ore. Adela...