Wizz Air și Ryanair au o nouă politică pentru bagaje

CoolNews
share

Companiile low-cost Wizz Air și Ryanair  modifică politica pentru transportul bagajelor.

Wizz Air

De la 1 noiembrie poți urca la bordul unei aeronave Wizz Air doar cu un bagaj mic de mână, cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm. Practic, acesta trebuie să încapă sub scaunul din față.

În cazul în care ți-ai luat bilet WIZZ Priority, vei mai avea gratuit și un troller cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm.

În plus, Wizz Air introduce un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opțiunile de 20 de kg și 32 kg care există deja.

Ryanair

La Ryanair vei putea transporta doar 1 bagaj de mână gratuit (mic), din 1 noiembrie. Asta dacă îți cumperi bilet fără prioritate. În prezent poți transporta gratuit și un bagaj mai mare cu roți. Acesta este înregistrat la poartă și trimis gratuit la cală. Aceasta duce uneori la înregistrarea la poartă a până la 120 de bagaje gratuite, ceea ce cauzează întârzieri pentru cele 25 de minute de returnare a aeronavei, spun oficialii RyanAir.

Clienții cu priority-boarding, cam 30%, pot continua să transporte 2 bagaje de mână gratuite. Adică 1 bagaj cu roți de 10 kg și 1 bagaj mic. Dacă nu ai priorityboarding, trebuie să plătești pentru al doilea bagaj mai mare.

Tarifele sunt de € pentru 10 kg sau 25 de € pentru 20 de kg. Aceste bagaje trebuie înregistrate la ghișeul check-in din aeroport.

Articole similare

Wizz Air și Ryanair au o nouă politică pentru bagaje

Companiile low-cost Wizz Air și Ryanair  modifică politica pentru transportul bagajelor. Wizz Air ...

Wizz Air schimbă politica bagajelor pe care le poți lua cu tine la bord

Operatorul low-cost Wizz anunță o nouă politică de bagaje, care intră în vigoare de la 1 noiembrie 2...

Ce spune Wizz Air după ce un avion a făcut o escală la Sofia pentru a lăsa un angajat

  La câteva zile după ce povestea s-a viralizat pe internet, compania aeriană Wizz Air reacț...
X