Confidenţialitate

Will Smith spune că n-a întâlnit niciodată o persoană rasistă care era și inteligentă

Celebrități, CoolNews
share

Într-un tur de promovare pentru noua sa serie de pe Netflix,Amend: The Fight For America„, Will Smith a vorbit despre rasismul sistemic din America și despre rasismul din Hollywood.

Smith a început să-și dea seama că, atunci când a îmbătrânit, ceea ce credea despre rasiști ​​nu era adevărat și, când a început să intre în Hollywood,am început să văd ideile rasismului sistemic, dar în centrul acestuia am observat o diferență între ignoranță și rău.”

El a adăugat că ignoranța și răul „sunt gemeni, cu siguranță”, dar marea diferență este că „ignoranța poate fi educată”.

„Din fericire, ignoranța este mai răspândită decât răul, așa că am fost întotdeauna încurajat că procesul de educație și înțelegere ar putea atenua unele dintre aspectele mai periculoase și dificile ale rasismului care, din păcate, au fost încorporate chiar în fibrele țării noastre”, spune Smith.

Acesta mai spune și că n-a întâlnit vreodată un rasist cu adevărat deștept.

„Din fericire pentru psihicul meu, niciodată nu am fost numit cuvânt „N word” de către o persoană cu adevărat deșteptă. Așa că am crescut cu impresia că rasiștii și rasismul sunt proști și sunt ușor de parcurs, trebuia doar să fiu mai deștept”, a spus el.

Articole similare

”Hollyboob”

Semnul ”Hollywood”, din Los Angeles, a devenit ”Hollyboob”. Șase persoane care au vandalizat pan...

Soția lui Will Smith a recunoscut aventura cu August Alsina în direct la TV

Jada Pinkett Smith, soția actorului Will Smith, a vorbit în propria sa emisiune, despre relația pe c...

#GHIOZDANULLUINICULAE: Joyner Lucas X Will Smith e boom!

Când te așteptai mai puțin să revină în muzică... Will Smith revine și rupe. Aș vrea să pot spune ma...