Confidenţialitate

What’s UP x Șatra B.E.N.Z. lansează #Treaba Mea

Muzică
share

What’s UP este un artist versatil care ne prezinta astazi o latura a sa total diferită și lansează alături de  Șatra B.E.N.Z. o piesă statement cu titlul „Treaba Mea”.

Mesajul piesei, ale carei versuri sunt compuse de What’s UP alături de  Keed, NOSFE,  Killa Fonic și Super Ed, este destinat tuturor celor care se grăbesc să își expună opiniile negative și să critice ceea ce nu inteleg cu adevarat. Muzica este compusa de What’s UP alături de Marius Mirică (aka Narcotic Sound) în studioul acestuia, unde au și înregistrat piesa.

„Treaba mea este o piesă specială pentru mine. Vorbește despre cei care nu inteleg ce este cu adevărat important. Poți să fii hater cu cel de langa tine, dacă acel hate are un scop constructiv, daca ești mânat de invidie sau revoltă atunci nu are niciun sens. Ego-Trapul nu este o direcție artistică pe care vreau s-o abordez în mod special de acum încolo, însă acest subiect merită acum toata atenția mea. Baieții de la Șatra sunt foarte talentați și au toată susținerea mea, încă de la înființarea proiectului. Toată dragostea mea pentru Șatra! Sunt foarte fericit de ce a ieșit. Sper să fie și pentru voi o plăcere”, declara What’s UP.

„Propunerea pentru aceasta colaborare a venit cand nu se putea mai bine. Era o perioada in care Satra primea foarte, foarte mult hate din partea anumitor grupuri de oameni cu care eu, si nu numai, am avut de-a face in trecut. “Treaba Mea” m-a ajutat sa ma descotorosesc de niste energie proasta. Multa dragoste pentru frate-miu What’s UP si Pisica! Pace in suflete!” afirma Keed. La intrebarea, ce vrei sa transmiti publicului, Super Ed raspunde simplu, cu versuri din piesa:„ar trebui sa ne iubesti, iti spun sigur ca ne iubesti!”

NOSFE, Lu-K Beats, KILLA FONIC, Keed si Super ED sunt cei cinci membri implicati in proiectul Satra B.E.N.Z., primul proiect de muzica trap din Romania care a lansat hit-uri precum „#Traparmy” si „Dubai”.

Articole similare

Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What's UP lansează „OCHELARII”

Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What's UP fac o super echipă și prezintă „OCHELARII”, o piesă n...

Andra și What's Up au lansat "Ține-te bine"

La exact şapte ani de când au lansat hitul „K la meteo”, Andra şi What’s UP aniversează prima lor co...

Cortes colaborează cu What’s UP și lansează single-ul „Haimana” - VIDEOCLIP

Cortes colaborează cu What’s UP și lansează single-ul „Haimana”, o piesă despre libertate, idealuri ...