Confidenţialitate

WAIT A MINUTE!!! The Pussycat Dolls revin???

Celebrități, CoolNews
share

Wait a minute!
Anul 2019 a fost un an interesant în muzică. Au apărut nume noi care au reușit să bată recorduri la cel mai important eveniment din industria muzicală, premiile Grammy, e vorba de Billie Eilish, dar a fost și un an în care am văzut trupe care au revenit spectaculos.

Un astfel de moment s-a petrecut în urma cu două luni, cănd Nicole Scherzinger și compania, The Pussycat Dolls, au avut o apariție live explozivă în cadrul THE X FACTOR Celebrity.
Pentru unii dintre noi pare că timpul s-a oprit în loc.
Într-o formă fizică INCREDIBILĂ, apariția live a celor cinci a generat comentarii, unii fiind deranjați de outfit-ul, aproape inexistent, al fetelor.

Acest moment a generat buzz în toată lumea, mai ales că era anunțat și un single de revenire, intitulat „React„. Pe data de 7 februarie piesa a fost lansată, pe contul de Instagram al trupei fiind postat acest mesaj: „It feels SOOO good to be back.”.

Este pentru prima oară cand The Pussycat Dolls se reunesc în formula de 5, urmănd ca în luna aprilie să plece într-un turneu european, prima oprire fiind la O2 Arena, unde vor avea doua apariții live.

The Pussycat Dolls au avut 10 piese de Top 40 în UK’s Official Singles Chart, două dintre acestea au ajuns NO 1: „Don’t Cha” și „Stickwitu„, iar în Top 100 Girls Band Singles of the last 25 Years, un clasament întocmit de Official Charts, The Pussycat Dolls sunt prezente cu opt piese.

Articole similare

Hit-urile pe care dansai de revelion acum 10 ani - VIDEO

Dacă nu îți mai aduci aminte ce făceai de revelion prin 2007-2008, ei bine, n-avem cum să îți aducem...

Se întorc The Pussycat Dolls

După 7 ani de pauză, The Pussycat Dolls plănuiesc să se reunească. Nicole Scherzinger a mai prop...

TOP 10 hituri care-au fost refuzate inițial

Nu întotdeauna o piesă e pentru cine se potrivește... ci și pentru cine se nimerește. Istoria unor h...