Confidenţialitate

VUNK lansează ”Domnul Portocaliu” – VIDEO

Muzică
share

Videoclipul “Domnului Portocaliu” este realizat în inima Bucurestiului, fiind regizat de catre Cornel Ilie, tot el fiind cel care a realizat scenariul. Elementele principale sunt dansul step, un element inedit in videoclipurile muzicale, si calitatile de dansatori ale actorilor Adrian Nour și Dana Paraschiv.

“Mi-am dorit să scriu scenariul și să regizez clipul pentru Domnul Portocaliu, din dorința de a spune o poveste de dragoste în maniera vizuală a filmelor musical. Arta musicalului, arta dansului step, mi se par sub-apreciate și sub-expuse publicului român și de-asta acest clip este un foarte scurt și timid omagiu adus acestor arte.

Povestea este cea a doi oameni care pot fi considerați ciudați de către cei din jur, pentru că nu se conformează societății, dar atunci când se întâlnesc sunt perfecți împreună.
Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt. Fiecare dintre noi am trecut prin momente în care să simțim că nu suntem înțeleși sau acceptați de către cei din jur și să apară în viața noastră un om care să ne iubească așa cum suntem, nu cum ar trebui să fim”, a declarat Cornel Ilie.

VUNK a celebrat 25 de ani de existenţă în 2019, ocazie cu care a lansat un nou album şi un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Cei prezenți la eveniment au putut să ia legătura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toți la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au rămas după concert să-i cunoască pe băieți, să ia autografe pe cartea Déjà-vu. 25 de ani de VUNK și pe albumul Domnul Portocaliu și Mașina Timpului și să facă poze cu cei pe care-i admiră, cărora le ascultă muzica și pe care-i aplaudă cu fiecare ocazie. În 2020, povestea Domnului Portocaliu continuă, iar trupa speră să revină printre fani cât mai repede, imediat ce situația actuală o va permite.

Articole similare

VUNK și Holy Molly lansează varianta acustică a celui mai nou single al trupei, „Felicitări, ai reuș...

VUNK și Holy Molly lansează varianta acustică a celui mai nou single al trupei, „Felicitări, ai reuș...

VIDEO Vunk lansează piesa „Felicitări, ai reușit!”

Cu o iubire ai slăbit, de grame și drame, de grame și drame... VUNK lansează single-ul „Felicitări, ...

Cornel Ilie e #SolidarCuUcraina @Tic Talk cu Oana Tache

Oana Tache a dedicat weekend-ul solidarității ca urmare a războiului din Ucraina. Zeci de artișt...