VUNK a lansat albumul „De luni până duminică”

CoolNews, Muzică
share

Treizeci de ani de activitate, numeroase single-uri de succes, concerte sold-out și turnee, iar acum a venit momentul pentru al zecelea album de studio de la VUNK – “De luni până duminică”, un material discografic care marchează o nouă premieră; include cele mai multe melodii.

Noul album semnat VUNK ne crează un nou spațiu de joacă pentru minte și suflet și este disponibil acum pe toate platformele de streaming. VUNK a început și turneul de promovare al albumului, pe 14 februarie, în Craiova, și va ajunge pe parcursul următoarelor săptămâni în alte 10 orașe din România. Pe 1 martie, VUNK ajunge în București, la Arenele Române.

Albumul „De luni până duminică” este un bloc de cântece, un bloc în care fiecare apartament este un cântec, iar asta înseamnă că aici pot locui milioane de oameni. Așadar, pe noul material avem 26 de apartamente muzicale, în care totul e plin de viață și sens. Piesele de pe noul album sunt că niște povești pe care le-am auzit stând pe scară blocului, între etaje, în lift, în fața blocului pe scară, privind pe geam la ceilalți vecini sau auzindu-i ce povestesc stând la rând la magazinul de la parterul blocului: diferite, în cuvinte simple, uneori cu umor, uneori serios.

Melodiile sunt compuse de către Cornel Ilie, alături de Gabriel Maga, iar pe album regăsim si 3 colaborări: “Mă iertați (ne spune Dumnezeu)”, alături de Adi Nour, “O nebunie (între etaje)” cu Adi Nour, Bianca Purcărea și Romanița Duminică și “De azi încep să te uit”, feat. Petra.

Dintre cele 26 de melodii, pe album sunt incluse cinci track-uri de tip “Spoken Words”, poezii interpretate oral.

De 30 ani pe scenă muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GÎF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă”, “Vreau o țară că afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie și încredere.

Articole similare

Dr. Dre a dezvăluit că Eminem urmează să lanseze un nou album. Ce s-a aflat până acum

Eminem se pregătește să lanseze un nou album, la patru ani de la cel mai recent. Marți seara (19 ...

Dua Lipa anunță "Radical Optimism". Albumul va fi lansat pe 3 mai

Includând hiturile "Houdini" și "Training Season" lansate recent, "Radical Optimism" mai cuprinde în...

Beyoncé a anunțat numele primului ei album de muzică country. Când îl va lansa

Beyoncé a anunțat numele celui mai recent album al său, "Cowboy Carter", care urmează să fie lansat ...