Confidenţialitate

Vrei să faci bani în timp ce te uiți pe Tik Tok? Uite ce trebuie să faci!

CoolNews, NEWS
share

Dacă te trezești dând scroll la nesfârșit prin TikTok, căutând cel mai nou life hack, acum poți să-ți câștigi un trai destul de bun.

Compania de construcții MaterialsMarket.com recrutează o persoană care să devină recenzorul lor TikTok, pentru a verifica videoclipurile despre DIY și crafts de pe aplicația de social media.

Norocosul/norocoasa poate câștiga 50 de lire sterline pe oră, analizând cele mai recente hack-uri pentru casă și grădină. Totul, pentru a fi la curent cu schimbările din industria construcțiilor.

Conform anunțului, Materials Market caută „să creeze conținut nou și ghiduri pentru a ajuta clienții companiei”.

Norocosul care va primi jobul, va fi angajat pentru a „viziona hackurile de bricolaj și renovare a casei și pentru a revizui toate videoclipurile, notând tot ce e mai important despre clipurile care par cele mai utile pentru oricine ia parte la un proiect de construcție”.

Deși cunoștințele anterioare despre bricolaj și crearea de conținut sunt de dorit, rolul nu necesită calificări sau experiență specifică pentru a fi luat în considerare.

Cofondatorul Materials Market, Samuel Hunt, a declarat: „Cu toții am văzut hack-uri online – în special cele DIY – care pot fi utile, dar pe de altă parte, unele care nu sunt deloc de încredere și pot duce la vătămări. Acesta este o modalitate perfectă de a folosi o platformă distractivă precum TikTok pentru a promova compania noastră și pentru a ușura puțin viața pasionaților de bricolaj și a viitorilor renovatori de case, prin ghidurile noastre. Sunt absolut sigur că aceasta va fi o slujbă de vis pentru mulți – deoarece mulți oameni tind să piardă timpul gratuit pe TikTok – așa că recomand să vă trimiteți CV-uri cât mai curând posibil.

 

Articole similare

Silviu Andrei îți prezintă TIK TOK SONG OF THE WEEK: ACRAZE - Do It To It (Ft. Cherish)

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube n...

SILVIU ANDREI ÎȚI PREZINTĂ TIK TOK SONG OF THE WEEK: Lucas Estrada, Bhaskar & Pawl - Bad Together

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube n...

Peste un milion de vizualizări atât pe YouTube cât și pe Tik Tok pentru Andia LIVE la Virgin Radio R...

Mulțumim! Doar așa puteam începe acest minunat articol prin care vă transmitem că Andia - Sfârșitul ...