Confidenţialitate

Vrei să faci bani în timp ce te uiți pe Tik Tok? Uite ce trebuie să faci!

CoolNews, NEWS
share

Dacă te trezești dând scroll la nesfârșit prin TikTok, căutând cel mai nou life hack, acum poți să-ți câștigi un trai destul de bun.

Compania de construcții MaterialsMarket.com recrutează o persoană care să devină recenzorul lor TikTok, pentru a verifica videoclipurile despre DIY și crafts de pe aplicația de social media.

Norocosul/norocoasa poate câștiga 50 de lire sterline pe oră, analizând cele mai recente hack-uri pentru casă și grădină. Totul, pentru a fi la curent cu schimbările din industria construcțiilor.

Conform anunțului, Materials Market caută „să creeze conținut nou și ghiduri pentru a ajuta clienții companiei”.

Norocosul care va primi jobul, va fi angajat pentru a „viziona hackurile de bricolaj și renovare a casei și pentru a revizui toate videoclipurile, notând tot ce e mai important despre clipurile care par cele mai utile pentru oricine ia parte la un proiect de construcție”.

Deși cunoștințele anterioare despre bricolaj și crearea de conținut sunt de dorit, rolul nu necesită calificări sau experiență specifică pentru a fi luat în considerare.

Cofondatorul Materials Market, Samuel Hunt, a declarat: „Cu toții am văzut hack-uri online – în special cele DIY – care pot fi utile, dar pe de altă parte, unele care nu sunt deloc de încredere și pot duce la vătămări. Acesta este o modalitate perfectă de a folosi o platformă distractivă precum TikTok pentru a promova compania noastră și pentru a ușura puțin viața pasionaților de bricolaj și a viitorilor renovatori de case, prin ghidurile noastre. Sunt absolut sigur că aceasta va fi o slujbă de vis pentru mulți – deoarece mulți oameni tind să piardă timpul gratuit pe TikTok – așa că recomand să vă trimiteți CV-uri cât mai curând posibil.

 

Articole similare

Coadă interminabilă la un fast-food din Iași după ce patronii au anunțat pe Tik Tok că oferă shaorma...

Zeci de oameni au creat o coadă interminabilă la o shaormerie din Iași. Patronii au anunțat pe Tik T...

TikTok anunță noi funcții pentru personalizarea conținutului preferat

Comunitatea diversă de pe TikTok transcende generațiile, așa că platforma le oferă tuturor utilizato...

În curând vei putea să faci bani pe Tik Tok din reclame. Trebuie să ai peste 100.000 de urmăritori...

Creatorii de conţinut vor primi un procent din veniturile generate de reclamele pe care ​​TikTok le ...