Advertisement
Advertisement

Vrei să faci bani în timp ce te uiți pe Tik Tok? Uite ce trebuie să faci!

CoolNews, NEWS
share

Dacă te trezești dând scroll la nesfârșit prin TikTok, căutând cel mai nou life hack, acum poți să-ți câștigi un trai destul de bun.

Compania de construcții MaterialsMarket.com recrutează o persoană care să devină recenzorul lor TikTok, pentru a verifica videoclipurile despre DIY și crafts de pe aplicația de social media.

Norocosul/norocoasa poate câștiga 50 de lire sterline pe oră, analizând cele mai recente hack-uri pentru casă și grădină. Totul, pentru a fi la curent cu schimbările din industria construcțiilor.

Conform anunțului, Materials Market caută „să creeze conținut nou și ghiduri pentru a ajuta clienții companiei”.

Norocosul care va primi jobul, va fi angajat pentru a „viziona hackurile de bricolaj și renovare a casei și pentru a revizui toate videoclipurile, notând tot ce e mai important despre clipurile care par cele mai utile pentru oricine ia parte la un proiect de construcție”.

Deși cunoștințele anterioare despre bricolaj și crearea de conținut sunt de dorit, rolul nu necesită calificări sau experiență specifică pentru a fi luat în considerare.

Cofondatorul Materials Market, Samuel Hunt, a declarat: „Cu toții am văzut hack-uri online – în special cele DIY – care pot fi utile, dar pe de altă parte, unele care nu sunt deloc de încredere și pot duce la vătămări. Acesta este o modalitate perfectă de a folosi o platformă distractivă precum TikTok pentru a promova compania noastră și pentru a ușura puțin viața pasionaților de bricolaj și a viitorilor renovatori de case, prin ghidurile noastre. Sunt absolut sigur că aceasta va fi o slujbă de vis pentru mulți – deoarece mulți oameni tind să piardă timpul gratuit pe TikTok – așa că recomand să vă trimiteți CV-uri cât mai curând posibil.

 

Articole similare

(P) Îmbrățișează viitorul cu "Future Jobs Cup", un proiect TikTok și Școala de Valori

Într-o lume în continuă evoluție digitală, este din ce în ce mai important să dobândim abilități ese...

INNA cucerește Asia: challenge-ul ”Up” de pe TikTok, aproape 850 000 de videouri

INNA continuă seria pieselor de succes care cuceresc topurile internaționale. Single-ul ”Up” în cola...

Comisia Europeană interzice angajaților să folosească aplicația TikTok. Care este motivul

Comisia Europeană interzice TikTok pe telefoanele angajaților săi. Instituția invocă motive de secur...