Confidenţialitate

Virginradio.ro, în TOP 3 SITE-URI RADIO DIN ROMÂNIA

CoolNews
share

Ce să faci cât #StamAcasa? Te bucuri de cea mai tare muzică, cât ai grijă să rămâi în siguranță, și citești informațiile care te interesează, ții pasul cu tot ce e viral și funny și controlezi, prin PlayDJ, ce se asculți la Virgin Radio Romania împreună cu prietenii.

Chit că sunteți la distanță zilele astea, există un loc care vă aduce împreună. Și acel loc este în FM și ONLINE Virgin Radio Romania! MULȚUMIM!

Potrivit datelor publicate azi de BRAT/SATI, în luna aprilie, virginradio.ro este în TOP 3 SITE-URI RADIO DIN ROMÂNIA, după numărul de vizitatori unici de pe teritoriul țării, după ce în aprilie virginradio.ro a în fost top după numărul de afișări înregistrate.

Traficul din România în aprilie, potrivit BRAT/SATI, situează site-ul virginradio.ro pe locul 3, după europafm.ro și profm.ro, devansând radiozu.ro și kissfm.ro. 445.897 de Vizitatori Unici au accesat virginradio.ro pe parcursul lunii aprilie.

Site-ul virginradio.ro îți dă posibilitatea să ASCULȚI LIVE VIRIGN RADIO ROMANIA, dar și să afli ȘTIRILE CARE TE INTERESEAZĂ și să ții pasul cu TOT CE E VIRAL.

Față de anul precedent, site-ul virginradio.ro are o creștere constantă și potrivit Google Analitycs a reușit o dublare a numărului de vizitatori unici, o creștere de 106.23%, dacă vrei să fim preciși. Numărul afișărilor a crescut și el cu 45.53%.

Nu uita că la Virgin Radio Romania tu controlezi muzica, fiind singurul post de radio din România unde ai PLAY DJ. Dacă încă nu ai testat chestia asta tare, descărcă aplicația Virgin Radio Romania și încearca să controlezi ce urmează să asculți împreună cu toți prietenii tăi.

Virgin Radio Romania e unul dintre cele mai active posturi de radio pe toate platformele de social media. Cât #StamAcasa te vezi cu echipa The World Famous Virgin Radio Romania pe Facebook, Instagram, YouTube și pe TikTok, acolo unde îți aduc și vedetele sau oamenii pe care îi admiri și cu care îți face plăcere să stai la povești.

VIRGINRADIO.RO e în top! TU ești în top! Mulțumim!

Articole similare

Mai multe străzi din București blocate și linii de autobuz suspendate în zilele de weekend până în o...

Șapte linii de autobuz modificate în zilele de weekend din perioada 30 aprilie – 16 octombrie, pentr...

Un șofer a aruncat un plic cu sute de mii de euro în altă mașină, în trafic, în București (AUDIO)...

Poliţiştii de la Secţia 1 din Capitală au observat luni că un şofer s-a apropiat de altă maşină, în ...

BUCUREȘTI: Șoseaua Mihai Bravu s-a surpat. Cât pe ce să cadă o mașină Radet în groapă

România e o țară în care n-o să ne plictisim niciodată. Nici nu știi când se mai surpă vreun bulevar...