Confidenţialitate

VIRGINRADIO.RO e în top! Mulțumim!

CoolNews, Viral
share

Virgin Radio Romania e cu tine și în perioada asta de izolare, iar tu ești cu noi în FM, dar și online! În luna martie, www.virginradio.ro urcă pe locul 3 în topul site-urilor radio din România monitorizate de BRAT/SATI, în funcție de numărul afișărilor înregistrate (1.423.927 afișări în luna martie).

Nu uita că la Virgin Radio Romania tu controlezi muzica, fiind singurul post de radio din România unde ai PLAY DJ. Dacă încă nu ai testat chestia asta tare, descărcă aplicația Virgin Radio Romania și încearca să controlezi ce urmează să asculți împreună cu toți prietenii tăi.

Virgin Radio Romania e unul dintre cele mai active posturi de radio pe toate platformele de social media. Cât #StamAcasa te vezi cu echipa The World Famous Virgin Radio Romania pe Facebook, Instagram, YouTube și pe TikTok, acolo unde îți aduc și vedetele sau oamenii pe care îi admiri și cu care îți face plăcere să stai la povești.

Virgin Radio Romania e oficial primul post de radio din România prezent pe TikTok. Iar dacă am dat tonul acolo, dă și tu un follow și o să-ți placă ce te așteaptă zilnic @virginradioromania.

VIRGINRADIO.RO e în top! TU ești în top! Mulțumim!

Articole similare

Diagnosticat cu Covid, un bucureștean s-a izolat 5 zile în mașină, așteptând un telefon de la DSP (A...

Bărbatul a explicat că a fost singura soluție, pentru că nu a vrut să intre în contact cu nimeni. ...

PLAY DJ direct pe virginradio.ro

Acum tu controlezi muzica Virgin Radio Romania și direct de pe virginradio.ro. Fie că alegi să co...

Îți mulțumim pentru că asculți Virgin Radio Romania

Potrivit Studiului de Audiență Radio, desfășurat în perioada 27 aprilie – 16 august 2020, suntem din...