VIRGINRADIO.RO e în top! Mulțumim!

CoolNews, Viral
share

Virgin Radio Romania e cu tine și în perioada asta de izolare, iar tu ești cu noi în FM, dar și online! În luna martie, www.virginradio.ro urcă pe locul 3 în topul site-urilor radio din România monitorizate de BRAT/SATI, în funcție de numărul afișărilor înregistrate (1.423.927 afișări în luna martie).

Nu uita că la Virgin Radio Romania tu controlezi muzica, fiind singurul post de radio din România unde ai PLAY DJ. Dacă încă nu ai testat chestia asta tare, descărcă aplicația Virgin Radio Romania și încearca să controlezi ce urmează să asculți împreună cu toți prietenii tăi.

Virgin Radio Romania e unul dintre cele mai active posturi de radio pe toate platformele de social media. Cât #StamAcasa te vezi cu echipa The World Famous Virgin Radio Romania pe Facebook, Instagram, YouTube și pe TikTok, acolo unde îți aduc și vedetele sau oamenii pe care îi admiri și cu care îți face plăcere să stai la povești.

Virgin Radio Romania e oficial primul post de radio din România prezent pe TikTok. Iar dacă am dat tonul acolo, dă și tu un follow și o să-ți placă ce te așteaptă zilnic @virginradioromania.

VIRGINRADIO.RO e în top! TU ești în top! Mulțumim!

Articole similare

[BREAKFAST] Microscopic Handbag, sau cum arată cea mai mică „poșetă” din lume

O casa de modă a scos pe piață Miscroscopic Handbag, geanta microscopică măsoară doar 657 pe 222 pe ...

[BREAKFAST] Glumele cu cheiloși interzise în UK: „Este hărțuire sexuală!”

Căderea părului este mult mai răspândită în rândul bărbaților decât al femeilor, așa că folosirea ac...

„Unde ești...” împlinește 20 de ani! Raoul Russu a adus o variantă nelansată, în Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...