Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast te așteaptă mâine la „Mica Licitație”!

CoolNews
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

După cum ai aflat deja, ieri am participat la emisiunea „Ce spun românii”. Concursul l-am câștigat, dar la runda bonus nu ne-am descurcat fix cum trebuia, așa că am promis că ne vom organiza și vom strânge banii rămași la noi, la Virgin Radio Romania! Cabral va fi alături de noi și vom strânge bani pentru o familie care are nevoie foarte mare de ajutorul nostru.

Asociația Zâmbet și Suflet sprijină o mamă singură, care a suferit multiple abuzuri timp de 27 de ani. Lipsită de orice susținere financiară, are în îngrijire doi băieți, de 17, respectiv 19 ani, dintre care unul este grav afectat de handicap, e epileptic și hiperkinetic. Dacă dorești și tu să dai o mână de ajutor pentru acest caz umanitar, poți dona în contul Asociației non-guvernamentale ”Zâmbet și Suflet”: RO11 BRMA 0999 1000 4862 4350

Zeci de artiști ne-au sărit în ajutor și ne-au oferit produsele lor pentru a le scoate la licitație mâine, începând cu 6:30 la Virgin Radio Romania Breakfast! 

Cum vom proceda?

Vom anunța fiecare produs în parte, iar ascultătorii vor avea la dispoziție un timp limitat pentru a licita. Ascultătorul care a licitat cea mai mare sumă, va intra în posesia produselor doar după ce ne va trimite dovada de plată a donației în contul asociației Zâmbet și Suflet (RO11 BRMA 0999 1000 4862 4350).

Cam asta e. Ne auzim mâine, de la 6:30, la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae! Pregătește-te să licitezi! Te faci cu un cadou unic și ajuți și dai și o mână de ajutor pentru cazul umanitar pentru care luptăm.

 

Regulamentul poate fi consultat chiar aici

Articole similare

Vero și Andrei au fost găsiți! Echipa Virgin Radio Breakfast a părăsit casa după 8 zile, iar Alexand...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Apple: Siri nu va mai răspunde la comanda vocală „Hey, Siri”

Noutate Apple: Nu vom mai spune "Hey, Siri". Comanda vocală se simplifică. Asistentul va putea fi...