Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast: Scriem împreună „lista locurilor din România care au nevoie de ajutor”

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Astăzi am dat-o puțin mai serios la radio. O parte din podul mare din parcul Cișmigiu s-a dărâmat, asta deși presa a atenționat despre acest lucru încă de acum 5 luni. După Cascada Bigar, gropi în asfalt și multe clădiri în paragină care doar au acea bulină celebră, a căzut și o bună parte din podul Cișmigiu. Până acum era acolo doar un afiș cu „Atenție, pericol de accidentare!”

Am zis să anunțăm și noi la radio treaba asta. Nu a fost nimeni accidentat, dar cu siguranță voi știți mai bine decât noi. Pe unde treceți în fiecare zi, ce lucruri sunt în paragină? Poate aud autoritățile și poate facem o treabă bună împreună! a precizat Andrei Niculae.

Noi donăm timp ON AIR din emisiunea noastră să citim mesajele voastre despre toate locurile din țară care sunt în paragină. Spune-ți-ne pe WhatsApp la 0734.666.000. Dacă putem, măcar atât să facem”, a fost îndemnul Veronicăi Trandafir.

Mesajele au început să curgă încă din primele minute ale intervenției. Ai mai jos lista și așteptăm în continuare și alte locuri sau monumente din România care ar merita interesul autorităților:

1. Moara lui Assan

2. Biserica ortodoxă din satul Telița, Tulcea

3. Serpentinele de pe Dealul Negru 

4. Podul din Blejoi

5. Școala Generală nr. 1 din Cernavodă

6. Cetatea de Scaun a Sucevei

7. Podul Bucium

*Listă în curs de actualizare*

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

INNA prezintă cel de-al treilea sezon din Dance Queen’s House: 16 zile izolată într-o casă, 8 vlog-u...

INNA și-a obișnuit deja fanii ca la finalul anului să lanseze un nou sezon din Dance Queen’s House: ...

Vero și Andrei au fost găsiți! Echipa Virgin Radio Breakfast a părăsit casa după 8 zile, iar Alexand...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...