Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Războiul eclerelor – JamilaCuisine VS. Laura Laurenţiu

Celebrități, CoolNews, Viral
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Lumea a fost mereu împărțită în două! Am avut mereu păreri diferite și lideri în jurul cărora ne-am format echipe. Societatea s-a combătut mereu cu revolte, războaie, civile sau mondiale, dar e pentru prima dată când ne combatem cu un război al eclerelor!

Două bucătărese faimoase de pe YouTube s-au certat în instanță pentru rețeta de ecler la tavă. Eu sunt de partea Jamilei. Toată țara asta o iubește pe JamilaCuisine! Dar, în același timp nu vreau să judec pe nimeni pentru că nu sunt Tribunalul București, mai este și domana Laura Laurențiu, o altă doamnă care bucătărește cel puțin la fel de bine. Totul a pornit de la rețeta de eclere”, a explicat pe scurt Andrei Niculae despre cearta dintre JamilaCuisine și Laura Laurențiu

„E ca și cum aș spune o glumă, cineva râde la gluma aceea și tu mă dai în judecată și zici ”Vero, mi-ai luat gluma!”, a completat Veronica.

Cazul s-a concluzionat în felul următor: Laura Laurențiu a câștigat, iar JamilaCuisine a trebuit să-i plătească cheltuielile de judecată.

Totul e bine când se termină cu bine, nu? Partea bună e că avem câteva rețete bune de ecler la tavă și avem liber la ducliuuuuri!

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Sursa foto header: JamilaCuisine 

Articole similare

AMI a cântat „Fluturi” și „Easy on me” de 1 Decembrie la Virgin Radio Romania [VIDEO]

Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție ...

Alina Eremia, piesă în premieră LIVE @ Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Connect-R ne-a dat alarma [DOWNLOAD]

Cu ce sunet îți place să te trezești dimineața? Cu niște bormașini? Poate niște rotopercutoare? Mași...