Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Mario Fresh a fost „Bine de tot” în dimineața asta!!

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

V-a plăcut ce am făcut acolo în titlu? „Bine de tot”, gen piesa lui Mario Fresh pe care a cântat-o live la Virgin Radio Romania Breakfast. Suntem siguri că o știi. E pe val, se aude în fiecare zi la noi și are peste 700.000 de mii de vizualizări pe YouTube. Bine, bine. Dar tu ai auzit piesa asta live? Sună într-un mare fel! Dacă nu, o găsești chiar aici:

E foarte posibil să fi auzit varianta live a acestei piese înainte. Nu e nicio problemă. Suntem siguri că dăm lovitura cu următoarea! Niciodată nu ai mai avut șansa să asculti piesa „Acasă” de la Smiley în interpretarea lui Mario Fresh. Vocile lor seamănă destul de mult și e foarte posibil să îi confunzi când îi auzi la radio, dar asta doar pentru că au piese foarte bune. „Acasă” în interpretarea lui Mario Fresh se poate asculta chiar aici:

Dacă cumva ai ratat chiaaaar toooot matinalul, tot nu e cazul să-ți faci griji! Am fost live pe Facebook când a venit Mario în studio și poți să fii sigur că înregistrarea rămâne acolo! Ca să nu trebuiască să dai prea multe scroll-uri, ți-l lăsăm chiar aici.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

[BREAKFAST] Profesorilor le va fi interzis prin lege să facă meditații cu elevii lor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdi...

[BREAKFAST] Spania, prima țară din Europa care ar putea oferi concediu menstrual

Proiectul noii legi pe care guvernul spaniol îl discută propune acordarea a trei zile de concediu me...

Comediantul Darius Grigorie a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...