Virgin Radio Romania Breakfast – Mario Fresh a fost „Bine de tot” în dimineața asta!!

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

V-a plăcut ce am făcut acolo în titlu? „Bine de tot”, gen piesa lui Mario Fresh pe care a cântat-o live la Virgin Radio Romania Breakfast. Suntem siguri că o știi. E pe val, se aude în fiecare zi la noi și are peste 700.000 de mii de vizualizări pe YouTube. Bine, bine. Dar tu ai auzit piesa asta live? Sună într-un mare fel! Dacă nu, o găsești chiar aici:

E foarte posibil să fi auzit varianta live a acestei piese înainte. Nu e nicio problemă. Suntem siguri că dăm lovitura cu următoarea! Niciodată nu ai mai avut șansa să asculti piesa „Acasă” de la Smiley în interpretarea lui Mario Fresh. Vocile lor seamănă destul de mult și e foarte posibil să îi confunzi când îi auzi la radio, dar asta doar pentru că au piese foarte bune. „Acasă” în interpretarea lui Mario Fresh se poate asculta chiar aici:

Dacă cumva ai ratat chiaaaar toooot matinalul, tot nu e cazul să-ți faci griji! Am fost live pe Facebook când a venit Mario în studio și poți să fii sigur că înregistrarea rămâne acolo! Ca să nu trebuiască să dai prea multe scroll-uri, ți-l lăsăm chiar aici.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

[BREAKFAST] Mai mulți angajați ai primăriei din Târgu Jiu au demisionat după ce primarul i-a pus să ...

Mai mulți angajați au demisionat ori și-au luat concediu după ce primarul municipiului Târgu Jiu a d...

[BREAKFAST] O femeie de serviciu a fost concediată pentru că a mâncat un sandviș cu ton. Cum a reacț...

O femeie de serviciu a dat în judecată o importantă firmă de avocatură din Londra, după ce a fost co...

[BREAKFAST] 5 RED FLAGS într-o relație pe care nu ar trebui să le ignori niciodată, potrivit experți...

1. Love Bombing Unul dintre cele mai mari red flags intr-o  relație pe care le vede în aceste zile ...