Virgin Radio Romania Breakfast – BRUJA a venit cu un cover în română de la Doja Cat

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Sunt mulți invitați care ne trec pragul și fiecare are vibe-ul lui. La unii e mai special! Aici se încadrează și BRUJA care a venit în dimineața aceasta la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, în ediția în care noi am sărbători Halloween-ul! Am avut decorațiuni, dovleci, pânze de păianjen, iar cei doi matinali și-au schimbat ținutele obișnuite pentru una dintre cele mai nebune dimineți la Virgin Radio Romania.

Am stat puțin de vorbă cu BRUJA pentru a ne cunoaște mai bine și am aflat că urmează să lanseze un nou album în noiembrie. Noi suntem nerăbdători pentru că astăzi am ascultat interpretarea live a piesei Apollo 11, o piesă de care ne-am îndrăgostit de la prima ascultare, iar pentru noul album avem așteptări foarte mari și avem noi un feeling că nu vom fi dezamăgiți.

Piesa Apollo 11 în varianta LIVE de la Virgin Radio Breakfast poate fi ascultată chiar aici.

 

A doua piesă cu care ne-a încântat BRUJA a fost un cover la piesa Woman (de la Doja Cat) dar în română! Sună excepțional, nouă ne-a intrat deja în cap și o tot fredonăm, iar bandul e fix ce trebuie! Doja Cat, sună-i pe băieți dacă plănuiești un turneu, ceva!

Coverul după Woman, interpretat de Bruja poate fi ascultat chiar aici.

Dacă ai ratat live-ul din Virgin Radio Romania Breakfast-ul de astăzi cu Bruja, îl poți vedea oricând chiar aici.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

 

Articole similare

Maratonul lui Niculae: Selly se pregătește să sărbătorească 5 ani de relație și urmează să lanseze u...

Cel mai lung maraton de la Virgin Radio Romania este ON AIR chiar acum! Maratonul lui Niculae - ediț...

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...