Virgin Radio Romania Breakfast – Bianca Adam: „am venit la voi pentru că vă apreciez foarte tare”

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

 

Prieteni, să știți că eu nu am spus nimănui, niciodată, poate doar membrilor canalului, că eu am o problemă foarte mare cu live-urile. Eu nu apar live nici pe Instagram, pentru că dacă eu nu editez ceea ce spun, nu am control total pe ce zic. Dar am venit la voi pentru că vă apreciez foarte tare,” a fost confesiunea Biancăi Adam la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae.

Bianca Adam a vorbit și despre o decizie a Islandei legată de pozitivitate:

Am înțeles că Șeful Poliției de acolo a ieșit la televizor și a spus că – toată lumea, de la 9 seara, timp de o oră trebuie să gândească pozitiv – . E foarte important să credem că dacă ne adunăm toți și ne strângem energia asta colectivă, putem să atragem vibrațiile pozitive. Cel puțin putem să-i dăm o șansă, așa că am început pe Instagram să cer oamenilor să scrie un gând pozitiv despre ei, în fiecare seară la 9, și să mi le trimită în secțiunea de întrebări”, ne-a mărturisit Bianca Adam.

 

Dacă ai ratat momentul Biancăi Adam din Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, îl găsești chiar aici.

 

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

[BREAKFAST] O femeie a călătorit în trei țări cu mai puțin de 300 de lei. Cum a găsit cele mai iefti...

O femeie a călătorit singură în trei țări cu mai puțin de 300 de lei. A folosit un truc simplu care ...

[BREAKFAST] Un australian a descoperit că este rudă cu Kate Middleton după ce a făcut un test ADN...

Un australian, care a descoperit că este rudă îndepărtată a lui Kate Middleton printr-un test Ancest...

[BREAKFAST] ChatGPT a fost detronat! Un alt bot poate parcurge o carte în mai puțin de un minut dar ...

Youtuberi, consultanți în tehnologie, angajați ai companiilor de IT și oameni pur și simplu pasionaț...