Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Bianca Adam: „am venit la voi pentru că vă apreciez foarte tare”

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

 

Prieteni, să știți că eu nu am spus nimănui, niciodată, poate doar membrilor canalului, că eu am o problemă foarte mare cu live-urile. Eu nu apar live nici pe Instagram, pentru că dacă eu nu editez ceea ce spun, nu am control total pe ce zic. Dar am venit la voi pentru că vă apreciez foarte tare,” a fost confesiunea Biancăi Adam la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae.

Bianca Adam a vorbit și despre o decizie a Islandei legată de pozitivitate:

Am înțeles că Șeful Poliției de acolo a ieșit la televizor și a spus că – toată lumea, de la 9 seara, timp de o oră trebuie să gândească pozitiv – . E foarte important să credem că dacă ne adunăm toți și ne strângem energia asta colectivă, putem să atragem vibrațiile pozitive. Cel puțin putem să-i dăm o șansă, așa că am început pe Instagram să cer oamenilor să scrie un gând pozitiv despre ei, în fiecare seară la 9, și să mi le trimită în secțiunea de întrebări”, ne-a mărturisit Bianca Adam.

 

Dacă ai ratat momentul Biancăi Adam din Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, îl găsești chiar aici.

 

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

„Functional Kind Of Love” de la Francis on my mind s-a auzit astăzi LIVE la Tic Talk de vară cu Oana...

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio...

AUDIO Contractele part-time vor fi taxate și impozitate la nivelul salariului minim. Părerea expertu...

Ministerul Muncii a transmis joi că după anunțul conform căruia contractele de muncă part-time vor f...

Q o d ë s, Iraida și cea mai nouă piesă - Crushin' On You - la Tic Talk de vară cu Oana Tache

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio...