Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast: Andra Gogan și piesa Deja Vu în premieră la radio

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

O știi foarte bine! I-ai auzit vocea de atât de multe ori încât o poți recunoaște de la primul cuvânt. Este idolul tinerilor din România, unul dintre influcencerii cu cele mai mari fanbase-uri, cântăreață, actriță și multe altele! Andra Gogan a venit astăzi la Virgin Radio România Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Cei doi matinali au avut câteva provocări pentru Andra, prima dintre ele fiind #MorningConfessions.

Nu știu dacă aș spune-o unui prieten pentru că e destul de greu să ai prieteni în lumea influencerilor, prieteni adevărați. Ceea ce pot să vă spun eu, așa, ca un secret adevărat, este că nu am atât de mulți prieteni pe câți mi-aș dori”, a fost confesiunea Andrei Gogan 

Am dat play la cea mai nouă piesă a Andrei, Deja Vu, pe care o poți asculta deja pe toate platformele de streaming.

E foarte complicat când începi în industria asta cu materiale pentru copii. Vei fi văzut tot timpul așa. Și e foarte greu să faci trecerea la o muzică serioasă. Eu cred că asta ai făcut aici și ți-a ieșit”, a comentat Andrei Niculae despre piesă

Mai mulți ascultători i-au recunoscut vocea și s-au bucurat să o audă pe Prințesa Sofia sau pe Plușica în direct la Virgin Radio Romania.

Și eu mă uit la desene animate. Animația mea preferată de anul acesta este Soul. Nu știu dacă l-ați văzut, dar trebuie! Este incredibil și am plâns foarte mult. E pe Netflix, să vă uitați, e foarte tare!”, a adăugat Veronica Trandafir

Pe final, Andra Gogan a răspuns la un set de întrebări verus. Toată intervenția cu ea a fost transmisă live pe Facebook, iar dacă nu ai prins-o la radio sau vrei să revezi tot momentul, trebuie doar să dai un click aici!

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

INNA prezintă cel de-al treilea sezon din Dance Queen’s House: 16 zile izolată într-o casă, 8 vlog-u...

INNA și-a obișnuit deja fanii ca la finalul anului să lanseze un nou sezon din Dance Queen’s House: ...

Vero și Andrei au fost găsiți! Echipa Virgin Radio Breakfast a părăsit casa după 8 zile, iar Alexand...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...