Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Andia a cântat LIVE „Mi-e dor” și „Sfârșitul lumii”

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Andia ne-a adus cel mai frumos final de săptămână la Virgin Radio România. Două piese live, pe care sperăm că le-ați ascultat deja. Dacă nu, aveți linkurile mai jos. 

Mi-e dor” e piesa pe care o fredonezi mereu când o auzi la Virgin Radio Romania, nu? Cu siguranță! Dar astăzi am aflat cât de bine sună live!! Varianta de studio a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. Mai jos ai varianta de la Virgin Radio Romania. 🙂

A doua supriză a zilei a fost piesa „Sfârșitul lumii” pe care ai ascultat-o în PREMIERĂ la Virgin Radio Romania. Trebuie să spunem că noi ne-am îndrăgostit de piesa asta. Poate pentru cât de pasională e interpretarea live, pentru cât de multe transmite Andia, sau pur și simplu pentru că e o piesă bună. Oricum, a intrat pe lista noastră de piese preferate!

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

INNA prezintă cel de-al treilea sezon din Dance Queen’s House: 16 zile izolată într-o casă, 8 vlog-u...

INNA și-a obișnuit deja fanii ca la finalul anului să lanseze un nou sezon din Dance Queen’s House: ...

Vero și Andrei au fost găsiți! Echipa Virgin Radio Breakfast a părăsit casa după 8 zile, iar Alexand...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...