Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Actorul de filme pentru adulți Rocco Siffredi candidează la președinția Italiei

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Rocco Siffredi, celebrul actor italian din filmele pentru adulți, și-a oficializat candidatura, în timp ce Parlamentul Italiei se chinuie să desemneze succesorul lui Sergio Mattarella, notează francezii de la Le Point, scrie stirileprotv.ro

Inițial, a fost doar o glumă. În timp ce alegerea președintelui Republicii Italiene se prelungește în Parlament, Rocco Siffredi, al cărui nume real este Rocco Tano, și-a anunțatcandidatura pentru alegerile prezidențiale din Italia pe Instagram.

Rocco Siffredi, celebrul star al filmelor pentru adulți candidează la președinția Italiei, cum de altfel s-a întâmplat și în Ucraina, unde avem un președinte stand-up-comedian”, a adăugat Andrei Niculae despre știre

Veronica Trandafir i-a întrebat pe ascultători pe cine ar prefera să aleagă în funcția de Președinte a României, iar ascultătorii i-au propus pe Vlad Țepeș, Melania Trump sau Deliric.

Deliric președinte, i-ar apoi chiar ne-am putea numi o țară de porci”, a adăugat Andrei Niculae.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Doi tineri au plătit doar 600 de dolari pentru nunta lor. Pe ce au cheltuit banii

Shelby Phelps și Garret s-au cunoscut pe Tinder în 2017 și s-au decis, trei ani mai târziu, să facă ...

[BREAKFAST] De ce trebuie să lăsăm un pantof în seiful camerei de hotel. Acest truc „de siguranță” p...

Însoțitoarea de zbor împărtășește în mod regulat trucurile ei de vacanță cu internauții de pe TikTok...

[BREAKFAST] Grevă la Amazon. Angajații susțin că pauzele lor de toaletă sunt cronometrate, iar roboț...

Angajaţii britanici ai companiei organizează miercuri prima grevă din Marea Britanie. Ei cer salarii...