Confidenţialitate

Virgin Radio Breakfast – Valentin Luca: „Mi-aș dori foarte mult ca oamenii să-și cumpere ustensile de bar”

CoolNews, Muzică, Virgin Radio Breakfast
share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Dacă e vorba de show, Valentin Luca nu putea să lipsească de la Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae. Până la urmă, în 27 de ore trebuia să bea ceva bun și matinalii noștri.

Tot în cadrul maratonului, Valentin Luca a mixat împreună cu Veronica Trandafir primul Virgin Radio Breakfast Cocktail pe bază de Gin fără alcool. Peste Gin nu se adaugă nimic mai mult decât suc de portocale roșii și piure de mango. Rețeta integrală este în clipul de mai sus.

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

MARIUS MOGA NE-A DAT ALARMA [DOWNLOAD]

Cu ce sunet îți place să te trezești dimineața? Cu niște bormașini? Poate niște rotopercutoare? Mași...

10 la Foc Automat - Smiley @Virgin Radio Breakfast

„10 la Foc Automat” este o rubrică ce își propune să-ți arate artiștii dincolo de cum îi vezi pe sce...

Denis de la The Motans ne-a dat Alarma [DOWNLOAD]

Cu ce sunet îți place să te trezești dimineața? Cu niște bormașini? Poate niște rotopercutoare? Mași...