Virgin Radio Romania Breakfast: Un fotograf a șters toate fotografiile realizate la o nuntă pentru că nu i s-a permis să mănânce

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Cel mai important moment din viața unei persoane este nunta. Toată familia și toți prietenii sunt lângă tine, vă distrați, iar viața voastră se schimbă total din acel moment. Cei mai importanți sunt fotografii care trebuie să imortalizeze fiecare moment. Pentru un fotograf din Statele Unite ale Americii, cea mai importantă s-a dovedit a fi mâncarea.

Veronica Trandafir și Andrei Niculae au povestit marți dimineață la Virgin Radio Breakfast despre un fotograf care a șters în fața mirelui toate fotografiile pe care le făcuse până în acel moment pentru că nu i s-a dat voie să mănânce.

Fotograful a declarat că „aveau un buget scăzut și am acceptat să-i fotografiez cu 250 de dolari, ceea ce este un nimic pentru un eveniment de 10 ore. L-am întrebat pe mire dacă sigur nu este de acord să mănânc, așa că am șters în fața lui toate fotografiile pe care i le-am făcut!”

Veronica Trandafir are experiență în acest domeniu și a comentat știrea: „Eu și cu soțul meu avem un business fix pe partea asta de nunți si facem filmări. Chestiile astea ar trebui să se discute în contract. Adică tu ai footage-ul pe care trebuie să îl livrezi (câte fotografii sau câte filmulețe), iar în contract se mai stipulează și câte mese pe zi ar trebui să fie, câte pauze sunt, etc. Dacă omul ăsta și-a permis să șteargă toate fotografiile, îți dai seama că nu exista niciun contract.”

Băi dar cum să ștergi fotografiile?”, a întrebat Andrei Niculae. „Vă dați seama că omul ăla doar atât avea? Că nu ai cum să reiei nunta. Adică el avea fotografiile alea de nuntă și ăsta le-a șters. Adică nu-l condamn. Dacă mirele i-a spus că nu are voie să mănânce, mi se pare crud. Dar la fel de crud e să ștergi pozele unuia care s-a căsătorit. Nu o să mai aibă niciodată momentele alea fotografiate. Din cauza asta e mai bine să-ți iei mai mulți fotografi.

 

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. În perioada aceasta, emisia se face de acasă, dar abia așteptăm să ne întoarcem în studio! 

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...