Virgin Radio Romania Breakfast: Spike a adus piesa „Zeu” în direct la Virgin Radio

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Majoritatea mesajelor pe care le-am primit în ultimele zile sunau cam așa: „Salutare! Am auzit o piesă la Virgin Radio dar nu o găsesc nici măcar cu Shazam. Tot ce țin minte e „banii vin, banii pleacă, ia-ți o gumă, ia-ți o geacă”. Cine o cântă și cum se numește?”

Pentru toți cei care s-au îndrăgostit la prima ascultare, e vorba de Spike – „Zeu”, cea mai nouă piesă a artistului ce urmează să fie lansată foarte curând! Până atunci o poți asculta în continuare la Virgin Radio!

Veronica Trandafir și Andrei Niculae l-au sunat astăzi pe Spike și au vorbit dspre piesa care a rupt toate boxele!

Piesa trebuia lansată pe 24 septembrie cu tot cu clip, doar că eu am intrat în carantină și a trebuit să amânăm lansarea”, a declarat Spike la Virgin Radio Breakfast.

Când ajungem dimineața la radio, ne trezim cu mesaje pe WhatsApp – vă rog, trimiteți-ne piesa, puneți-o undeva, pe un link să o avem și noi – Trebuie să ascultați Virgin și odată la ceva timp o veți auzi acolo!” a fost mesajul matinalilor pentru ascultători.

Zeu” pare să fie o continuare a celebrei piese „Manele”, un hit încă de la prima ascultare, care a stat săptămâni bune în Virgin Radio Hot 30. „N-am mai făcut stilul ăsta, o luasem așa puțin serios și am zis – băi, hai să ne revenim – era totul prea serios”,  a explicat Spike.

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...