Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – JO: „Noi nu plecăm niciodată de la petrecere, tot timpul se schimbă doar petrecerea”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Dacă ne-ar fi spus cineva vreodată că un invitat de-al nostru va veni în studio îmbrăcat în pijamale, nu l-am fi crezut niciodată. Iată că JO a reușit să ne surprindă! A venit la Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în pijamale și le-a adus și celor doi matinali câte o mască de ochi pentru un somn mai liniștit.

JO a intrat în direct cu Laur, un ascultător Virgin Radio și unul dintre cei mai mari fani ai artistei. Putem spune că a fost cel mai emoționant moment al orei petrecute împreună cu JO pentru că Laur a avut la el doar complimente și cuvinte extrem de frumoase.

Mai departe, Oana Tache i-a ajutat pe cei trei să se cunoască mai bine și le-a adresat câteva întrebări menite să descopere o latură mai puțin cunoscută despre JO, Vero și Andrei. „Eu sunt foarte dezorganizată, dar organizată în haosul meu”, a declarat artista când a fost întrebată „Cine este cel mai dezorganizat?”

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

[BREAKFAST] O învățătoare face videochat part-time. Ce a pățit după ce s-a aflat

Câteva imagini cu două tinere, cadre didactice, au aprins imaginea elevilor. Una profesoară, iar alt...

[BREAKFAST] O femeie de 100 de ani dezvăluie secretul longevității. „Să nu vorbești cu bărbați străi...

Olive Westerman a călătorit prin lume împreună cu soțul ei Sam, scriitor și ghid turistic, și a locu...

[BREAKFAST] Avertismentul unui expert în OZN-uri: Extratereștrii urmăresc „o agendă” și nu vin cu „g...

Un important expert în OZN-uri a avertizat că extratereștrii „nu vin cu gânduri de pace”, după ce și...