Virgin Radio Romania Breakfast – Cele mai ciudate topping-uri de pizza: „Putem să punem și șosete dacă punem ananas”

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

E deja celebru pe internet duelul dintre oamenii care aleg ananasul ca topping pentru pizza și cei care sunt total împotrivă. S-au stricat relații din cauza acestui ingredient, dar s-au și legat prietenii puternice. Până la urmă, gusturile nu se dicută.

Veronica Trandafir și Andrei Niculae au dezbătut acest subiect la Virgin Radio Breakfast după ce au povestit că au primit ingredientele și rețeta de pizza perfectă de la un restaurant din București.

Vreau să fac un backstory, Andrei. Eu m-am născut în Moldova și nu am mâncat pizza până nu am plecat în America. Iar acolo am făcut cunoștință cu pizza cu ananas”, a fost confesiunea Veronicăi din această dimineață.

Vero vrea să-și strângă oamenii, să țină cu ea. Guys, vă rog! Fiți alături de mine în lupta asta! Putem să punem și șosete pe pizza dacă punem ananas”, a fost răspunsul lui Andrei Niculae.

Ascultătorii au trimis mesaje pe WhatsApp, iar părerile au fost împărțite:

Punem ananas, sorry”; ”Punem pizza pe ananas”; „Dacă punem ananas pe pizza de ce să nu punem și salam în salata de fructe?”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-au primit matinalii de la ascultători.

Am decis să împărțim cu voi și să vedeți cum ar arăta 3 dintre cele mai ciudate toppinguri pe pizza:

3. Mango

Hmm. Pe cât de ciudat ar suna, pe atât de bine arată. Sau cel puțin așteptați să vedeți ce urmează.

Pizza cu mango este destul de celebră în Statele Unite. Se pare că se completează destul de bine cu pancetta, un tip de bacon foarte special pe care italienii îl folosesc la pastele Carbonara.

Până la urmă, nu ar avea ce să fie rău, nu?

2. Felii de kiwi

Știm. Nu, nu arată deloc bine. Pizza cu Kiwi este una dintre creațiile pandemiei și deși arată extrem de ciudat, se pare că ar avea un gust interesant. Cei care au gustat-o spun că ar merge mâncată, e comestibilă, dar ar recomanda kiwi-ul crud, pus doar atunci când pizza este gata. Kiwi-ul copt are un gust foarte ciudat, diferit de cel pe care îl cunoaștem noi, iar culoarea… bleah!!

 

1. Felii de banană

Pizza cu banane și fără ciocolată?! E oribil! Știam de pizza aceea desert cu banane și ciocolată, dar asta are sos de roșii! Rușine pentru roșiile acelea care au murit încercând să facă această pizza!!” a spus Andrei Niculae, clar și răspicat în matinalul de astăzi.

Ce nu știe Andrei, este că pe lângă banane și sos de roșii, pizza din imaginea de mai sus are și foarte mult usturoi! Cei care au gustat-o au spus că e o combinație care ar trebui să fie uitată imediat!

Totuși, se servește la un restaurant din Suedia și se vinde destul de bine.

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. În perioada aceasta, emisia se face de acasă, dar abia așteptăm să ne întoarcem în studio! 

 

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

[BREAKFAST] Pompierii din Botoşani au fost chemaţi să taie verigheta unui bărbat, după ce degetul in...

Potrivit acestora, bărbatul în vârstă de 30 de ani a ajuns, luni dimineaţă, la spital, însă cadrele ...