Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Cătălin Comiza: „Sper să ajung și eu cândva acolo, în linia DJ-ilor care chiar merită să fie ascultați”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Cătălin Comiza este câștigătorul campaniei „Be a DJ” lansată de Virgin Radio în vară. Peste 800 de pasionați de radio au trimis demo-uri, însă Cătălin a fost unul dintre cei care ne-au impresionat cu adevărat și din Septembrie îl vei auzi, în fiecare seară, de luni până vineri. Te-ai convins că e ce trebuie dacă ai ascultat Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae. Dacă l-ai ratat, nu e problemă, îți lăsăm chiar aici o parte din ora pe care matinalii au pregătit-o cu el în studio.

Cătălin lucrează în publicitate și îi place foarte mult să gătească. Despre emisiunea pe care o pregătește, Cătălin spune că i-ar plăcea să  vorbescă cu ascultătorii în direct: „Mi-ar plăcea să fac ceva interactiv și să am rubrici mai personale. Să vedem, încă mă mai gândesc.”

După ce Andrei Niculae i-a cedat locul la butoane, Cătălin se poate lăuda deja cu prima intervenție la radio. El a intrat în ipostaza de realizator, iar Vero și Andrei au devenit invitați. Astfel, cei doi matinali au răspuns și ei la un prim set de întrebări de când fac matinalul împreună.

A fost o oră cu tot felul de premiere!

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

 

Articole similare

[BREAKFAST] Din greșeală, un bărbat a primit 286 de salarii în loc de 1, în mai. După câteva zile le...

Departamentul de resurse umane al celui mai mare producător de mezeluri din Chile, Consorcio Industr...

Oana Tache, dj-ul Virgin Radio Romania, zboară cu un avion "verde" la Connecting Europe Days 2022

Din 2018, Oana Tache s-a alăturat ca voluntar campaniilor Parlamentului European și promovează activ...

[AUDIO] Sorin Cîmpeanu ON AIR la Breakfast despre rezultatele la BAC, abandonul școlar și noile burs...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veron...