Virgin Radio Romania Breakfast – Ana Baniciu: „Voi lansa o piesă rock”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Nu puteam să facem acest maraton de 27 de ore fără Ana Baniciu! Atât de multe piese bune care merită ascultate și atât de multe vești noi încât pur și simplu nu putea să lipsească. Una dintre povești a fost legată de noul ei iubit și cum l-a cunoscut.

În live-ul de pe Facebook, Vero și Andrei au discutat cu Ana despre relația pe care o are artista cu tatăl ei, Mircea Baniciu, despre experiența Asia Express și despre pozele care strâng cele mai multe aprecieri pe Instagram.

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...