Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – AMI: „Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii care sunt în viața mea”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Dacă ar fi să dăm câte un premiu pentru fiecare invitat, AMI cu siguranță l-ar primi pe cel pentru „Cel mai dulce invitat”! Nu ai cum să uiți gustul ciocolatei de casă pe care ne-a pregătit-o dis de dimineață! Mulțumim, mulțumim, mulțumim!

În cadrul rubricii „Morning Confessions” din matinalul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, AMI a ales să mulțumească tuturor celor prezenți în viața ei. Pe final, a recitat o confesiune adevărată din ultima piesă lansată, „O fată obișnuită”.

Un lucru pe care nu credem că îl știați până acum despre artistă este că îi place să monteze clipuri. Este o pasiune nouă pentru ea dar își dorește să învețe cât mai multe: „Aș vrea să învăț cât mai multe. Pe viitor, cine știe, poate devin regizoare.”

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

[BREAKFAST] Din greșeală, un bărbat a primit 286 de salarii în loc de 1, în mai. După câteva zile le...

Departamentul de resurse umane al celui mai mare producător de mezeluri din Chile, Consorcio Industr...

[AUDIO] Sorin Cîmpeanu ON AIR la Breakfast despre rezultatele la BAC, abandonul școlar și noile burs...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veron...

[BREAKFAST] Avocat Anca Elena Bălășoiu ON AIR despre anularea dreptului la avort în SUA [AUDIO]

Curtea Supremă de Justiție din SUA a anulat cauza Roe vs. Wade, punând capăt la aproape jumătate de ...