Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Am vorbit cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae despre matinalul de acasă

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Matinalii tăi preferați de la Virgin Radio Breakfast demonstrează încă odată că pot trece peste orice provocare! Dacă la sfârșitul săptămânii trecute ai aflat că au fost testați pozitiv, asta nu înseamnă că iau pauză de la ce le place lor să facă cel mai mult. Le curge radioul prin sânge, iar dacă din punct de vedere tehnic se poate, nu mai e nimic de discutat. În perioada aceasta, Virgin Radio Breakfast se transmite de acasă!

Am vorbit cu Veronica și cu Andrei ca să vedem cum se simt și au ținut neapărat să vă transmită câte un mesaj:

Este ciudat să fiu On air din camera pe care mi-am transformat-o în birou tot în pandemie. Sunt recunoscătoare că putem face emisiunea chiar și în perioada asta în care trebuie să fim izolați. Având tableta cu WhatsApp-ul Virgin Radio conectat non-stop, avalanșa de mesaje nu ține doar 3 ore și jumătate cât avem noi matinalul, ci pot să le citesc ori de cate ori trec pe lângă “studio-ul” improvizat. Simt că amăgesc timpul și spațiul și e mișto. Sperăm să le oferim oamenilor vibe-ul de care au nevoie, chiar dacă nu suntem în studio. Cred că o să ne învețe multe experiența asta. Așa cum ne-am obișnuit de la început in prietenia noastră, eu și Andrei nu putem să stăm fără o aventură. O primim și pe asta, cu multe ceaiuri și șervetele. Hihi” – ne-a transmis Veronica.

Încă de când au trecut în sistemul de lucru work from home, matinalii au primit sute de mesaje de susținere și întrebări legate de ce se va întâmpla cu Virgin Radio Breakfast. La toate acestea au răspuns într-un Q&A pe Instagram.

A fost minunat să putem să simțim și acasă oamenii care sunt cu noi în fiecare zi la Virgin Radio Breakfast. Ne bucurăm că putem să avem mesajele de pe WhatsApp oriunde pe lumea asta, de unde am intra ON AIR. Este un challenge și ne asumăm faptul ca nu e totul ca de obicei dar văd toată treaba asta ca pe un alt maraton, unul de 2 săptămâni din propria casă”, a declarat Andrei Niculae.

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. În perioada aceasta, emisia se face de acasă, dar abia așteptăm să ne întoarcem în studio! 

 

Articole similare

Virgin Radio Romania Breakfast - Bianca Adam: „am venit la voi pentru că vă apreciez foarte tare”...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Virgin Radio Romania Breakfast - Andia a cântat LIVE „Mi-e dor” și „Sfârșitul lumii”

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Virgin Radio Romania Breakfast - DOC vorbește în premieră despre DOCShow

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...