Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – 5 pași de urmat pentru a te trezi mai fericit dimineața

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Energie!!! Acesta este singurul cuvântul care ar putea descrie dimineața de astăzi. Matinalii Veronica Trandafir și Andrei Niculae s-au întors în studio cu vibe-ul molipsitor și energia aia buuuună de tot! Gata cu studioul de acasă, gata cu sunetele care nu trebuiau să ajungă pe post. Oamenii cu care te-ai obișnuit deja să te trezești au revenit la butoane.

Pentru prima emisie #BackInTheStudio, i-am rugat pe Vero și Andrei să ne dea rețeta lor de trezire. Mereu ne-am întrebat: „cum de oamenii ăștia sunt atât de fericiți și energici în fiecare dimineață?”. Și trebuie să ținem cont că ei chiar se trezesc cu noaptea-n cap!

Sunt doar 5 sfaturi pe care dacă le parcurgem împreună, ne vom trezi cu siguranță mai bine.

 

1. Asigură-te că ai un somn relaxat! Nu te vei putea trezi fericit dacă nu dormi bine

E logic. Dacă te tot trezești în timpul nopții deranjat de un arc de la saltea, sau de un sunet pe care clar nu ai vrea să-l auzi, dimineața nu doar că nu vei mai fi fericit, dar vei fi destul de nervos. Există o legendă urbană care spune că „așa cum îți începi dimineața, așa îți va fi toată ziua”.

Încearcă să folosești dopuri de urechi dacă ai probleme cu sunetele din timpul nopții. Nu or să te ajute la problemele cauzate de arcurile din saltea. Pentru asta va trebui să-ți cumperi una nouă.

 

2. Deschide-ți perdelele cu o noapte înainte. Astfel te vei trezi într-o cameră plină de lumină

Bine, depinde și când te trezești. Dacă ai de prezentat un matinal la radio, iar la 6:30 trebuie să fii în studio, atunci cel mai probabil nici soarele nu va fi treaz la ora aia. Dar să sperăm că tu te vei trezi puțin mai târziu și vei prinde primele raze de soare direct la tine în cameră.

Să te încălzească razele soarelui, să te mângâie puțin pe față și să-ți șoptească: „Hei! Trezește-te! Virgin Radio Breakfast a început deja de 10 minute…

 

3. Fă un playlist de dimineață cu piese care te fac să zâmbești. Have fun a little!

S-ar putea să te facă să te simți mai bine și să uiți puțin de problemele zilei pe care deja le anticipezi. Ascultă-le când mergi la toaletă, când te speli pe dinți, când îți pregătești micul dejun sau când ești gata de plecare.

Ai grijă totuși să nu îți coboare degetul pe alte aplicații. S-ar putea să fie destul de greu să mai ieși din ele și poți să întârzii la muncă. Să nu dai vina pe noi dacă pierzi metroul. Noi chiar avem intenții bune!

 

4. Acordă-ți 5 minute de inspirație. Ia contact cu lucrurile care te fac să-ți pornești motoarele

Urmărește un clip care te motivează. Ascultă puțin dintr-un audiobook pe care voiai să-l începi de mult. Sau poate un podcast motivant. Ceva ce te face să te gândești la ce poți să faci mai bine în ziua care abia a început. Poate un articol de pe virginradio.ro.

Oh, wait! Faci asta chiar acum!!

 

5. Setează-ți alarma Virgin Radio Breakfast. Avem câte una nouă în fiecare săptămână 

Sinceri să fim, nouă ne place să ne trezim cu Virgin Radio Breakfast. Cu Veronica și Andrei în fiecare dimineață. La 07:00, de luni până vineri, ei ne dau Alarma. Mai degrabă o Alarmă cât se poate de VIP: artiștii tăi preferați au înregistrat exclusiv pentru Virgin Radio un mesaj PERFECT pentru  fi setat ca sunet de alarmă pe telefonul tău. Asta în cazul în care vrei să începi diminețile pe pozitiv.

Până acum ai de ales dintre:

Alarma cu AMI,

Alarma cu Smiley,

Alarma cu Marius Moga,

Alarma cu The Motans.

Dar mai avem destule. Stai cu ochii pe virginradio.ro!

 

 

 

Articole similare

Olivia Addams a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Virgin Radio Romania Breakfast: Un bărbat a fost prins făcând trafic cu droguri pe ambulanță

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Liviu Teodorescu și-a căutat astăzi versul lipsă din noua lui piesă la Virgin Radio Romania Breakfas...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...