VIRAL VIDEO: Autostrada Soarelui a fost blocată de oi

CoolNews, Viral
share

Autostrada Soarelui a fost blocată pe o bandă, la Cernavodă, de mai mulți ciobani care au trecut podul cu sute de oi. Incidentul a fost filmat de un șofer, care a postat imaginile pe Facebook.

În imaginile filmate de un șofer, în noaptea de luni spre marți, pe porțiunea dinaintea stației de taxare de la Fetești se poate vedea cum prima bandă a Autostrăzii Soarelui este ocupată de sute de oi însoțite de ciobani, iar șoferii sunt forțați să încetinească pentru a nu provoca un accident.

„Pe A2 mai nou se circulă cu 400 de oi pe oră!!”, a scris bărbatul care a postat imaginile pe Facebook. „România anului 2019, autostradă de mare viteză! Pentru ovine, nu pentru noi! Așa ceva nu e posibil! A2, dinspre Cernavodă, spre taxare, spre Fetești. Pe ăștia cine-i mai amendează, măi frate? (…) E bătaie de joc, mergi cu 15 km la oră, chiar 10. (…) Unde o fi poliția la ora asta, să-i vadă pe ăștia?”, spune șoferul în timpul filmului.

Imaginile au fost distribuite și comentate de sute de persoane, foarte multe dintre acestea amuzându-se pe seama incidentului.

400 de oi pe oră. 😂😂😂

Cu oile pe Autostrada Soarelui. 🐑 🐑 🐑Banda întâi de pe Autostrada Soarelui a fost blocată în noaptea de luni spre marţi, 23-24 septembrie, de o turmă de oi ghidate de ciobani. 😂😂😂Şoferii au fost nevoiţi să circule cu viteză redusă pentru a evita incidente nefericite şi să folosească doar banda a doua a autostrazii. 😅😅😅

Publicată de Actualități Vâlcene pe Marţi, 24 septembrie 2019

Articole similare

VIRAL VIDEO: Autostrada Soarelui a fost blocată de oi

Autostrada Soarelui a fost blocată pe o bandă, la Cernavodă, de mai mulți ciobani care au trecut pod...

Autostrada lui Mandachi a fost invadată de mașini

Pe prima autostradă din Moldova a fost trafic intens. Zeci de mașini de jucărie s-au plimbat pe metr...

Făceau buru-buru pe autostradă, la 130 de de km/h - VIDEO

Doi tineri au fost filmați în timp ce făceau buru-buru, la 130 de km/h, pe autostradă. Bărbatul care...
X