Confidenţialitate

VIRAL: Ce spune Poliția din Suceava despre polițiștii care își dădeau indicații la spălătorie prin portavoce

CoolNews, Viral
share

Știm cu toții cât de frustrant e momentul ăla în care ajungi acasă de la spălătorie și realizezi că ai ratat o pată, sau că n-ai făcut curat în interior, nu?

Ei bine, doi polițiști din Suceava care spălau mașina de serviciu în miez de noapte, la o spălătorie self-wash, au tulburat liniștea publică cu indicațiile care s-au auzit chiar prin stația autoturismului.

„- Mai ai mult de dat acolo? Parbriz! Mochetele, mochetele! Ai scăpat-o jos!”, se aude din stația autoturismului.

Inspectoratul de Poliție Suceava spune că totul a fost o greșeală și că polițiștii nu au folosit în vreun fel cuvinte triviale:

„În noaptea de 09/10.02.2021, în jurul orei 01.00 echipajul aflat în serviciu a procedat la toaletarea și spălarea autospecialei având în vedere faptul că materialele antiderapante dispersate pe carosabil și zăpada topită au dus la imposibilitatea folosirii autospecialei în condiții optime. Polițiștii au plătit activitatea la automatul bancar respectiv, un agent spălând autospeciala la exterior, iar colega agent toaletând interiorul.

Din discuțiile purtate cu colega agent a rezultat faptul că din eroare a acționat pentru cca. 2-3 minute stația audio a autospecialei în momentul în care a încercat să șteargă cu o lavetă aparatura de bord, discuția cu colegul aflat la exterior fiind astfel captată de sistemul acustic. În cele aproximativ două minute cât sistemul acustic a fost deschis agenții nu au folosit expresii sau cuvinte triviale sau care sa aducă atingerii onoarei și probității de polițist”, a transmis IPJ Suceava.

Clipul video, mai jos:

Articole similare

[BREAKFAST] O instanță de judecată i-a recomandat unui poliţist să urmeze cursuri de caligrafie

Unui polițist i s-a recomandat oficial să urmeze cursuri de caligrafie. Unul dintre procesele verbal...

[BREAKFAST] Un bărbat din Croația încalcă legea de mai bine de 30 de ani pentru că plantează copaci...

Un bărbat din Croația încalcă legea de mai bine de 30 de ani. El plantează copaci în orașul său ...

Trapperul MobTrap ar fi fost bătut în fața unei secții de poliție din Cluj-Napoca

Trapperul MobTrap acuză polițiștii că l-au lovit cu pumnul în fața unei Secții de Poliție din Cluj-N...