Vino cu prietenii la Analogue Festival 2023: pe 31 iulie ai 1 abonament gratis la 3 cumpărate

CoolNews, NEWS
share

Vrei să scapi de căldura din oraș și să mergi undeva în natură pentru câteva zile? Atunci bucură-te de relaxare și muzică bună alături de prieteni și profită de oferta specială de abonamente la Analogue Festival, cu un abonament gratuit la fiecare trei achiziționate, ofertă valabilă doar până pe 31 iulie pe site-ul analogue.ro!

Luna viitoare, în weekendul dintre zilele de 25 și 27 august, hai la Analogue Festival, pe Platoul Făget din Mioveni, să vezi live 18 artiști români și internaționali, printre care B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah și Asian Dub Foundation. Până pe 31 iulie, abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate la oferta specială de 3+1 gratis, de pe iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro.

Ca și anul trecut, ediția din acest an a festivalului le va oferi spectatorilor ocazia de a se bucura de aventuri precum ridicările cu balonul cu aer cald. Cei mai puțin curajoși se vor putea distra jucând jocuri cu piese supradimensionate, de la X și 0 la Scrabble, Domino, Twister, Beer Pong sau Nu te supăra, frate!

În ultimul weekend de vară, pe cele două scene ale festivalului vor mai concerta IAN, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica, un line-up care oferă ceva pentru toți iubitorii de muzică, indiferent de gen.

Așa că nu uitați să profitați de oferta specială de abonamente de patru abonamente la preț de trei, un abonament fiind inclus gratuit în pachet, doar până pe 31 iulie! La Analogue Festival ai parte de natură, muzică și aventură, cu distracția gratis. 3+1.

Analogue Festival, 25-27 august, pe Platoul Făget din Mioveni, un festival la care Virgin Radio este media partner. Escape into nature. Escape into music.

Articole similare

Cel puțin 260 de persoane au murit la un festival de muzică electronică, în urma atacurilor din Isra...

Cel puțin 260 de persoane au murit după un atac declanșat de Hamas la un festival de muzică electron...

Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Ediția din acest an a Analogue Festival s-a încheiat duminică, 27 august, cu concerte susținute pe s...

Analogue Festival 2023: trei zile de concerte și experiențe în mijlocul naturii între 25 și 27 augus...

Analogue Festival, ultimul festival major de muzică al verii 2023, vă așteaptă începând de vineri, 2...