Vikings: Valhalla – apare luna aceasta pe Netflix [TRAILER OFICIAL]

CoolNews, Filme
share

Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGII: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter).

În timp ce tensiunile dintre vikingi și casa regală din Anglia ating un punct critic si sângeros și vikingii se înfruntă între ei din cauza contradicțiilor dintre credința creștină și cea păgână, acești trei vikingi pornesc într-o călătorie legendară care îi va purta peste oceane și pe câmpuri de bătălie, de la Kattegat până în Anglia și chiar mai departe, totul într-o luptă continuă pentru supraviețuire și glorie.

Acțiunea din VIKINGII: VALHALLA este plasată la peste o sută de ani de la evenimentele din serialul original VIKINGII și prezintă o nouă aventură care împletește drame și evenimente autentice din punct de vedere istoric cu scene de acțiune dure și captivante. De la realizatorul și producătorul executiv Jeb Stuart, VALHALLA îi are ca producători executivi și pe Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri. Din distribuție fac parte Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin și David Oakes.

Distribuție:

Sam Corlett (Leif Eriksson), Frida Gustavsson (Freydis Eriksdotter), Leo Suter (Harald Sigurdsson), Bradley Freegard (King Canute), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Olaf Haraldsson), Caroline Henderson (Jarl Haakon), Laura Berlin (Emma of Normandy), David Oakes (Earl of Godwin), Louis Davison (Prințul Edmund).

Dată lansare: 25 februarie

Format: 8 episoade x 1 oră

 

Articole similare

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...

Bridgerton revine cu sezonul 3 în două părți, în mai și iunie

Astăzi, Netflix și Shondaland anunță că Bridgerton va reveni pentru cel de-al treilea sezon în 2024....

84 de filme noi și animații de Crăciun pe serviciile de streaming în România! Vezi aici lista comple...

Articolele noastre cu filme de Crăciun a ajuns virale în fiecare an, iar anul acesta am făcut o nouă...