Confidenţialitate

[VIDEO] Incendiu în Delta Văcărești. Arde o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați

CoolNews, NEWS
share

Departamentul pentru Situații de Urgență transmite că un incendiu de vegetație a izbucnit astăzi în Delta Văcărești din sectorul 4 al Capitalei, care se manifestă pe aproximativ 5.000 de metri pătrați. Potrivit autorităților, sunt degajări mari de fum în zonă, iar intervenția este îngreunată de vântul puternic, scrie Biziday.ro

sursa video: Facebook

Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile a explicat că “arde vegetația uscată, suprafața estimată inițial fiind de 5.000 de metri pătrați. Am suplimentat numărul de autospeciale de stingere la șapte. Transmitem persoanelor din zonă să manifeste prudență, din cauza degajărilor de fum. Vom emite și un mesaj Ro-Alert. Nu sunt persoane rănite.”

“Arde vegetație uscată, nici vorbă de deșeuri. Nu știm de la ce a plecat incendiul, însă vegetația era foarte uscată. Nu știm cine a dat foc, poate fi chiar o țigară. Vântul bate către marginea parcului și nu există risc de extindere spre interior”, a declarat Dan bărbulescu, director Asociația Parcul Natural Văcărești.

Articole similare

București: Incendiu la metrou între stațiile Piața Romană și Universitate

O garnitură de metrou a luat foc, marți dimineață, între Piața Romană și Piața Universității. La ace...

O mașină a luat foc în fața ambasadei ruse din București

Circulația este blocată în această dimineață pe bulevardul Kiseleff din București. O mașină a luat f...

A luat foc vila lui Beyonce și a lui Jay-Z

Beyonce și Jay-Z au fost la un pas să piardă într-un incendiu casa istorică, cu șase dormitoare și ș...