O mașină a luat foc în fața ambasadei ruse din București

CoolNews, ThatNew
share

Circulația este blocată în această dimineață pe bulevardul Kiseleff din București. O mașină a luat foc, după ce a lovit gardul Ambasadei Rusiei la București.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție. Din primele informații, șoferul a murit în vehicul.

Se verifică dacă a fost un accident sau un act deliberat.

“În această dimineață, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice. Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.
Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment”, se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ieri, România s-a alăturat țărilor care expulzează diplomați ruși. Cele 10 persoane care activează în Ambasada de la București au fost declarate indezirabile.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că acţiunile acestora contravin prevederilor Convenţiei de la Viena, document în baza căruia se desfășoară relaţiile diplomatice de peste 6 decenii.

Convocat la sediul MAE, ambasadorul Valeri Kuzmin a fost înștiințat despre expulzări.

Articole similare

Un angajat al unui dealer auto a făcut praf o mașină Ferrari de 3 milioane de euro. O ducea la o exp...

Un angajat al unui dealer de mașini de lux din Germania a fost implicat într-un accident tragic în t...

Cum să dezgheți mașina corect: sfaturi utile pentru iarnă

Iarna aduce cu ea temperaturi scăzute și, uneori, gheață persistentă pe parbrizul mașinii. Dezghețar...

8 ani de la Colectiv: România nu are nici acum un spital pentru mari arși. Ciucă, apel la responsabi...

65 de persoane și-au pierdut viața în urma incendiului din Clubul Colectiv din seara zilei de 30 oct...