Confidenţialitate

O mașină a luat foc în fața ambasadei ruse din București

CoolNews, ThatNew
share

Circulația este blocată în această dimineață pe bulevardul Kiseleff din București. O mașină a luat foc, după ce a lovit gardul Ambasadei Rusiei la București.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție. Din primele informații, șoferul a murit în vehicul.

Se verifică dacă a fost un accident sau un act deliberat.

“În această dimineață, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice. Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.
Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment”, se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ieri, România s-a alăturat țărilor care expulzează diplomați ruși. Cele 10 persoane care activează în Ambasada de la București au fost declarate indezirabile.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că acţiunile acestora contravin prevederilor Convenţiei de la Viena, document în baza căruia se desfășoară relaţiile diplomatice de peste 6 decenii.

Convocat la sediul MAE, ambasadorul Valeri Kuzmin a fost înștiințat despre expulzări.

Articole similare

București: Incendiu la metrou între stațiile Piața Romană și Universitate

O garnitură de metrou a luat foc, marți dimineață, între Piața Romană și Piața Universității. La ace...

[VIDEO] Incendiu în Delta Văcărești. Arde o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați

Departamentul pentru Situații de Urgență transmite că un incendiu de vegetație a izbucnit astăzi în ...

O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț săpat pe Șoseaua Fundeni [VIDEO]

Asta e dovada că i se poate întâmpla oricui. Nimeni nu e perfect și toți avem dreptul să greșim. Un ...