Confidenţialitate

VIDEO Harry Styles, lovit sub centură de o sticlă aruncată de un fan în timpul concertului

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Turneul cântărețului britanic Harry Styles a adus câteva momente cu adevărat dramatice încă din ziua în care a început. Acum, în ultimul său concert de vineri de la Chicago, artistul fost lovit de o sticlă în zona intimă. Exact ca un campion, a încasat-o sportiv și și-a continuat concertul fără probleme.

Potrivit clipurilor care circulă pe internet, Harry se afla în timpul unui concert la United Center din Chicago când a avut loc incidentul. În timp ce vorbea mulțimii despre vremea din Windy City, el a primit o lovitură puternică sub centură. Incidentul a fost surprins de toate telefoanele care îl filmau, iar acum imaginile circulă pe internet.

Imediat după ce a fost lovit de sticlă, Harry a dat semne de disconfort. A făcut o pauză de câteva secunde, si-a scuturat bine picioarele și a sărit în sus și în jos, încercând să scape de durere.

La concert, el a povestit și despre cazul lui Mahsa Amini, care a declanșat proteste în Iran. Vorbind în sprijinul femeilor care au luptat pentru a-și apăra drepturile în urma morții tragice a lui Masha Amini, cântărețul a ridicat un poster galben strălucitor pe care scria „Stand with the women of Iran” și hashtag-ul #MashaAmini.

 

sursa foto: Alin-Daniel Pandaru/gigxels.com

Articole similare

Harry Styles a fost lovit cu bomboane în ochi de către fani, în timpul celui mai recent concert

Harry Styles a fost lovit în ochi cu bomboane, în timpul celui mai recent concert. Cântărețul se ...

VIDEO GRAMMY 2021: Harry Styles a primit primul Grammy din carieră

Fostul membru al trupei One Direction, Harry Styles a câştigat primul Grammy din carieră. Artistu...

Lista completă a artiștilor care cântă la Grammy. Printre ei: Cardi B și Billie Eilish

Taylor Swift şi Harry Styles sunt printre artiştii care vor cânta la Grammy, anul ăsta. Ei comple...