Confidenţialitate

VIDEO Armin van Buuren și Maia Wright lansează videoclipul oficial al piesei „One More Time”

CoolNews, Muzică
share

Armin van Buuren și Maia Wright lansează videoclipul oficial al piesei „One More Time” și transmit energie și emoție prin fiecare imagine. Cei doi artiști reușesc, astfel, să ne transpună într-un Univers în care distracția ocupă un loc de cinste.

Piesa „One More Time” face parte din albumul „Feel Again, Pt. 2”, semnat de celebrul DJ și producător, Armin van Buuren.

Piesa „One More Time” reprezintă o incursiune într-o lume în care energia se împletește cu profunzimea fiecărui moment, prin ritmurile specifice ale lui Armin van Buuren în combinație cu vocea Maiei Wright. Construită pentru a da viață festivalurilor și pentru a umple orice ring de dans, noua piesă marca Armin van Buuren s-a auzit în avanpremieră la ediția din acest an a Ultra Miami, în timp ce lansarea oficială a avut loc în 15 iulie, în prima zi a Tomorrowland 2022.

„Iubesc energia Maiei Wright și am vrut să aduc din nou la viață dragostea mea pentru muzica house a anilor ’90 (n.r. prin One More Time)”, a povestit Armin van Buuren, la momentul lansării piesei în digital.

În fond, piesa lui Armin van Buuren cu Maia Weight reușește să transmită un mesaj legat de importanța unor conexiuni puternice pe care ne putem baza, totul îmbrăcat într-o haină a muzicii house din anii ’90.

„Am simțit că e ceva special în legătură cu această piesă încă de la început. Având în vedere că este o piesă puternică, am știut că are nevoie de niște versuri care să susțină asta. Așa am ajuns să scriu despre cât de important este să ai un prieten sau un partener cu care să treci prin situații dificile”, a menționat și Maia Weight.

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Acesta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei, la nivel global. Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate. Dragostea pentru muzică i-a adus lui Armin van Buuren și o nominalizare la Grammy pentru piesa „This is What It Feels Like” (feat. Trevor Guthrie).

Maia Wright este vocea din spatele multor piese celebre din ultimii ani. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu nume importante din industria muzicală, printre care KREAM, Tinie Tempah, WEISS și Mike Williams.

Articole similare

Armin van Buuren și The Stickmen Project au lansat videoclipul oficial al piesei „No Fun”

Așteptarea a luat sfârșit. Armin van Buuren a lansat videoclipul oficial al piesei „ No Fun”, realiz...

Ce super DJs se aud la One World Radio România

One World Radio România se aude de săptămâna asta și în FM! One World Radio, the sound of Tomorro...

Armin van Buuren: "De abia aștept ca în fiecare vineri să-mi încep weekend-urile pe 92,1 FM, frecven...

România esteprintre primele țări din lume unde One World Radio se lansează în FM. Începând de azi, r...