Vezi aici toate detaliile legate de PARTEA 1 a ultimului sezon din THE CROWN

CoolNews, Filme, NEWS
share

Partea 1 a ultimului sezon al THE CROWN va debuta pe Netflix pe 16 noiembrie. Primele patru episoade descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare.

Vorbind despre rolul ei din acest sezon, Elizabeth Debicki (Prințesa Diana) a precizat: „Cred că este o provocare cu adevărat unică pentru un actor, să portretizezi acele vremuri. Am avut încredere totală în direcția emoțională pe care Peter a creat-o pentru noi. Este interpretarea lui și cred că a avut sens din punct de vedere emoțional pentru mine, așa că m-am agățat de acest aspect. Pentru că, evident, este o poveste devastatoare și are o încărcătură emoțională puternică.”

Atât pentru Dominic West (Prințul Charles), cât și pentru Imelda Staunton (Regina Elisabeta a II-a), există o ușurință, dar și o înțelegere profundă în ceea ce privește abordarea personajelor în două sezoane consecutive. Imelda Staunton spune: „Port cu mine acest personaj de ceva timp, așa că pot să spun că m-am simțit mai confortabil de data asta. Îmi place liniștea și capacitatea ei de a nu se lăsa copleșită de tot ceea ce i s-a întâmplat constant – de-a lungul întregii vieți – în jurul ei.”

Dominic West spune despre Prințul Charles: „Cred că simțea o tristețe profundă și o adevărată compasiune și ceea ce este grozav la THE CROWN este că îți oferă șansa de a vedea aceste persoane publice în viața lor privată. Am bănuit că viața lui privată a fost destul de emoționantă și chiar așa l-am și jucat… Cred și sper că ceea ce am transmis este plin de compasiune, dar totuși bine echilibrat. „Am vorbit cu mulți oameni care l-au cunoscut pentru că a cunoscut o mulțime de oameni. Probabil că a întâlnit mai mulți oameni decât orice alt membru al familiei, cu excepția reginei și a prințului Philip. Aproape toată lumea are lucruri extrem de calde de spus despre el.”

Salim Daw a trait foarte intens interpretarea lui Mohamed Al Fayed: „Ador acest personaj. Îl iubesc atât de mult și îmi place să-l portretizez pentru că îl iubesc. În acest sezon, este foarte uman, dar și foarte colorat. Este și aspru uneori, chiar foarte aspru, dar și amuzant deopotrivă, asemenea unui copil – cu fiul lui este uneori foarte, foarte aspru, dar îl și iubește foarte mult și publicul va vedea asta și va simți exact ceea ce descriu acum.”

Iar Khalid Abdalla a spus despre rolul fiului său, Dodi Fayed, că: „A fost onoarea vieții mele să fac parte din acest proiect, să fiu parte din echipa THE CROWN și să îl interpretez pe Dodi”

De la sosirea pe Netflix în 2016, The Crown a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

Articole similare

Festivalul de Film de la Cannes: 78 de ani de cinematografie de calitate

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai prestigioase și celebre festivaluri de fil...

Două filme românești, incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Cannes...

Două filme românești au fost incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la...

Universuri în interiorul altor universuri: pășește în culisele 3 Body Problem

Producătorii executivi / realizatorii D.B. Weiss, David Benioff și Alexander Woo, alături de actorii...