Advertisement
Advertisement

VERONICA TRANDAFIR ȘI ANDREI NICULAE SE ÎNTORC LA VIRGIN RADIO ROMANIA PENTRU AL DOILEA SEZON DE BREAKFAST! MATINALII PREGĂTESC UN MARATON DE 36 DE ORE

CoolNews, NEWS
share

După o bine-meritată vacanță, matinalii de la Virgin Radio Romania, Veronica Trandafir și Andrei Niculae se întorc pentru cel de-al doilea sezon de Breakfast!

Pentru a marca acest moment, începând de joi (1 septembrie, ora 7:00), până vineri (2 septembrie, ora 19) vom fi ON AIR într-un nou maraton, de data aceasta de 36 de ore! Pe lângă toți DJ-ii stației, zeci de vedete vor fi alături de cei doi realizatori, pe tot parcursul „matinalului prelungit”.  The Motans, Irina Rimes, Speak & Ștefania, Liviu Teodorescu, Codin Maticiuc și Anca Dinicu sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente în studio în cadrul celui de-al 8-lea maraton de la Virgin Radio Romania.

Pe lângă invitații din maraton, mai mulți Tik-Tok-eri și influenceri vor fi prezenți la Virgin Radio Romania pentru a transmite cele mai tari momente pe rețelele de socializare. Pentru aceștia au fost create mai multe photo-cornere dar și diverse provocări.

De altfel, Virgin Radio Romania va transmite toate momentele importante, în format video, pe Facebook, Instagram și Tik Tok.

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...