VERONICA TRANDAFIR ȘI ANDREI NICULAE SE ÎNTORC LA VIRGIN RADIO ROMANIA PENTRU AL DOILEA SEZON DE BREAKFAST! MATINALII PREGĂTESC UN MARATON DE 36 DE ORE

CoolNews, NEWS
share

După o bine-meritată vacanță, matinalii de la Virgin Radio Romania, Veronica Trandafir și Andrei Niculae se întorc pentru cel de-al doilea sezon de Breakfast!

Pentru a marca acest moment, începând de joi (1 septembrie, ora 7:00), până vineri (2 septembrie, ora 19) vom fi ON AIR într-un nou maraton, de data aceasta de 36 de ore! Pe lângă toți DJ-ii stației, zeci de vedete vor fi alături de cei doi realizatori, pe tot parcursul „matinalului prelungit”.  The Motans, Irina Rimes, Speak & Ștefania, Liviu Teodorescu, Codin Maticiuc și Anca Dinicu sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente în studio în cadrul celui de-al 8-lea maraton de la Virgin Radio Romania.

Pe lângă invitații din maraton, mai mulți Tik-Tok-eri și influenceri vor fi prezenți la Virgin Radio Romania pentru a transmite cele mai tari momente pe rețelele de socializare. Pentru aceștia au fost create mai multe photo-cornere dar și diverse provocări.

De altfel, Virgin Radio Romania va transmite toate momentele importante, în format video, pe Facebook, Instagram și Tik Tok.

Articole similare

[BREAKFAST] După 10 ani de căsnicie, o femeie a aflat că este rudă cu soțul ei

După 10 ani de căsnicie a aflat că este rudă cu soțul ei. O femeie a descoperit după 10 ani de căsni...

[BREAKFAST] Un tânăr din Austria a ajutat doi români cu 30 de euro și a fost răsplătit cu 1000 de le...

Doi români care se aflau în Austria într-un autoturism  cu numere de înmatriculare din România au ab...

[BREAKFAST] N-ai să crezi ce au inventat turcii ca să atragă turiști vara asta! Ce primești gratis p...

O vacanţă de cinci stele all inclusiv în Turcia este visul oricui! Mare, soare, relaxare, mâncare şi...