VERONICA TRANDAFIR ȘI ANDREI NICULAE SE ÎNTORC LA VIRGIN RADIO ROMANIA PENTRU AL DOILEA SEZON DE BREAKFAST! MATINALII PREGĂTESC UN MARATON DE 36 DE ORE

CoolNews, NEWS
share

După o bine-meritată vacanță, matinalii de la Virgin Radio Romania, Veronica Trandafir și Andrei Niculae se întorc pentru cel de-al doilea sezon de Breakfast!

Pentru a marca acest moment, începând de joi (1 septembrie, ora 7:00), până vineri (2 septembrie, ora 19) vom fi ON AIR într-un nou maraton, de data aceasta de 36 de ore! Pe lângă toți DJ-ii stației, zeci de vedete vor fi alături de cei doi realizatori, pe tot parcursul „matinalului prelungit”.  The Motans, Irina Rimes, Speak & Ștefania, Liviu Teodorescu, Codin Maticiuc și Anca Dinicu sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente în studio în cadrul celui de-al 8-lea maraton de la Virgin Radio Romania.

Pe lângă invitații din maraton, mai mulți Tik-Tok-eri și influenceri vor fi prezenți la Virgin Radio Romania pentru a transmite cele mai tari momente pe rețelele de socializare. Pentru aceștia au fost create mai multe photo-cornere dar și diverse provocări.

De altfel, Virgin Radio Romania va transmite toate momentele importante, în format video, pe Facebook, Instagram și Tik Tok.

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...