Vedete cu probleme de igienă

Celebrități, CoolNews
share

Degeaba eşti vedetă şi ai foarte mulţi bani, dacă igiena ta lasă de dorit. Îţi poţi permite cele mai scumpe săpunuri, geluri de duş şi parfumuri, dar tu preferi mirosurile tale naturale. Scârbos!

Matthew McConaughey nu foloseşte deodorant deoarece nu vrea să miroasă la fel ca altcineva. El crede că femeilor le place mirosul lui natural. Nu şi lui Kate Hudson care, în timpul filmărilor la „Fool’s Gold„, s-a plâns de mirosul insuportabil al lui Matthew McConaughey. Ea i-a cumpărat actorului şi un deodorant, dar el l-a refuzat.

Megan Fox recunoaşte că e dezordonată, nu îşi strânge niciodată lucrurile, îşi lasă hainele aruncate peste tot şi uită să tragă până şi apa la toaletă!

Robert Pattinson nu îşi spală părul! El nu vede sensul acestei acţiuni. Robert consideră că atâta timp cât nu îi pasă dacă are părul curat sau nu, atunci de ce l-ar spăla?

Cameron Diaz nu mai foloseşte deodorant de 20 de ani! De asemenea, actriţa poartă aceleaşi haine timp de 3-4 zile, pe care apoi le aruncă.

Bradley Cooper nu foloseşte deodorant deoarece crede că un corp uman se poate curăţa singur.

Jessica Simpson nu se spală pe dinţi cu zilele. Deşi are dinţii foarte albi, ea foloseşte doar apa de gură şi aţa dentară. Iar dacă are dinţii murdari, îi şterge cu un tricou…

Brad Pitt şi Angelina Jolie aveau o casă dezordonată, cu cutii goale de mâncare şi pereţii murdari de creioane colorate şi pastă de dinţi. De asemenea, nici ei, nici copiii, nu prea fac duş. De altfel, Brad Pitt a recunoscut că preferă să se şteargă cu şerveţele umede pentru copii.

Julia Roberts nu face duş cu zilele, iar deodorant nu foloseşte niciodată! Aceeaşi problemă o are şi Russell Crowe!

Articole similare

Mai multe vedete reacționează la un documentar de scurt-metraj lansat de Parlamentul European

Peste doar câteva săptămâni, în perioada 6-9 iunie, Uniunea Europeană va fi scena unuia dintre cele ...

Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, mamă pentru a doua oară

Vestea sosirii celui de-al doilea copil al actriței Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și a soțul...

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...