Vedete cu probleme de igienă

Celebrități, CoolNews
share

Degeaba eşti vedetă şi ai foarte mulţi bani, dacă igiena ta lasă de dorit. Îţi poţi permite cele mai scumpe săpunuri, geluri de duş şi parfumuri, dar tu preferi mirosurile tale naturale. Scârbos!

Matthew McConaughey nu foloseşte deodorant deoarece nu vrea să miroasă la fel ca altcineva. El crede că femeilor le place mirosul lui natural. Nu şi lui Kate Hudson care, în timpul filmărilor la “Fool’s Gold“, s-a plâns de mirosul insuportabil al lui Matthew McConaughey. Ea i-a cumpărat actorului şi un deodorant, dar el l-a refuzat.

Megan Fox recunoaşte că e dezordonată, nu îşi strânge niciodată lucrurile, îşi lasă hainele aruncate peste tot şi uită să tragă până şi apa la toaletă!

Robert Pattinson nu îşi spală părul! El nu vede sensul acestei acţiuni. Robert consideră că atâta timp cât nu îi pasă dacă are părul curat sau nu, atunci de ce l-ar spăla?

Cameron Diaz nu mai foloseşte deodorant de 20 de ani! De asemenea, actriţa poartă aceleaşi haine timp de 3-4 zile, pe care apoi le aruncă.

Bradley Cooper nu foloseşte deodorant deoarece crede că un corp uman se poate curăţa singur.

Jessica Simpson nu se spală pe dinţi cu zilele. Deşi are dinţii foarte albi, ea foloseşte doar apa de gură şi aţa dentară. Iar dacă are dinţii murdari, îi şterge cu un tricou…

Brad Pitt şi Angelina Jolie aveau o casă dezordonată, cu cutii goale de mâncare şi pereţii murdari de creioane colorate şi pastă de dinţi. De asemenea, nici ei, nici copiii, nu prea fac duş. De altfel, Brad Pitt a recunoscut că preferă să se şteargă cu şerveţele umede pentru copii.

Julia Roberts nu face duş cu zilele, iar deodorant nu foloseşte niciodată! Aceeaşi problemă o are şi Russell Crowe!

Articole similare

„S-a Născut O Stea”, de azi la cinema

Filmul „S-a Născut O Stea” intră oficial și în cinematografele din România. Îi poți vedea pe acto...

S-a lansat "Shallow" de Lady Gaga și Bradley Cooper

Melodia, o colaborare între Lady Gaga și Bradley Cooper, apare în "A Star Is Born", o nouă dramă-mus...

Fiica Angelinei Jolie își va schimba sexul

Shiloh, fiica de 12 ani a cuplului Jolie-Pitt, a început un tratament foarte dificil de schimbare de...
X