Confidenţialitate

Vedete cu probleme de igienă

Celebrități, CoolNews
share

Degeaba eşti vedetă şi ai foarte mulţi bani, dacă igiena ta lasă de dorit. Îţi poţi permite cele mai scumpe săpunuri, geluri de duş şi parfumuri, dar tu preferi mirosurile tale naturale. Scârbos!

Matthew McConaughey nu foloseşte deodorant deoarece nu vrea să miroasă la fel ca altcineva. El crede că femeilor le place mirosul lui natural. Nu şi lui Kate Hudson care, în timpul filmărilor la „Fool’s Gold„, s-a plâns de mirosul insuportabil al lui Matthew McConaughey. Ea i-a cumpărat actorului şi un deodorant, dar el l-a refuzat.

Megan Fox recunoaşte că e dezordonată, nu îşi strânge niciodată lucrurile, îşi lasă hainele aruncate peste tot şi uită să tragă până şi apa la toaletă!

Robert Pattinson nu îşi spală părul! El nu vede sensul acestei acţiuni. Robert consideră că atâta timp cât nu îi pasă dacă are părul curat sau nu, atunci de ce l-ar spăla?

Cameron Diaz nu mai foloseşte deodorant de 20 de ani! De asemenea, actriţa poartă aceleaşi haine timp de 3-4 zile, pe care apoi le aruncă.

Bradley Cooper nu foloseşte deodorant deoarece crede că un corp uman se poate curăţa singur.

Jessica Simpson nu se spală pe dinţi cu zilele. Deşi are dinţii foarte albi, ea foloseşte doar apa de gură şi aţa dentară. Iar dacă are dinţii murdari, îi şterge cu un tricou…

Brad Pitt şi Angelina Jolie aveau o casă dezordonată, cu cutii goale de mâncare şi pereţii murdari de creioane colorate şi pastă de dinţi. De asemenea, nici ei, nici copiii, nu prea fac duş. De altfel, Brad Pitt a recunoscut că preferă să se şteargă cu şerveţele umede pentru copii.

Julia Roberts nu face duş cu zilele, iar deodorant nu foloseşte niciodată! Aceeaşi problemă o are şi Russell Crowe!

Articole similare

Virgin Radio Romania Breakfast - The Weeknd și Angelina Jolie. Iubire adevărată sau doar un nou mod ...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

The Weeknd a ieșit la date cu Angelina Jolie! Zvonurile spun că cei doi ar forma un cuplu

Ce ți-e și cu papparazzi ăștia. Nu mai poți să iei cina la Hollywood fără să fii fotografiat. Mai al...

Jennifer Aniston își caută un nou iubit: „Mi-ar plăcea să nu fie din industrie”

La cât de bine arată Jennifer Aniston la vârsta ei, cu siguranță nu-i va fi greu să își găsească, în...