Vama lansează „Better” peste o săptămână

Muzică
share

Cel mai nou album Vama se lansează peste o săptămână, pe 12 octombrie. Noul album Vama este lansat în cadrul unui show la Sala Polivalentă la care încă mai poți găsi bilete, care au prețuri cuprinse între 100 și 260 de lei.

„Better” conţine 12 piese în limba engleză, compuse pe parcursul a doi ani. Un rol foarte importat în conceptul acestui album l-a avut producătorul muzical britanic James Lewis, alături de care au lucrat membrii trupei.

„Cred că e cel mai mare câştig al nostru că am lucrat cu un om cu care am descoperit un proces. Mie îmi place să zic că instituţia producătorului muzical nu prea există în România. Aş recomanda-o tuturor trupelor care lucrează cu instrumente şi se urcă pe o scenă.

Ca să fie pe înţelesul tuturor, producătorul muzical este regizorul din teatru. Este acel om care uneşte toate lucrurile bune şi descoperă ce e mai bun în fiecare instrumentist. Pune împreună această trupă şi o uneşte”, ne-a spus Tudor Chirilă acum câteva zile, când am stat de vorbă cu trupa Vama la Virgin Tonic.

REGULI PENTRU CONCERTUL VAMA

Accesul publicului este permis incepand cu ora 18:30, iar spectacolul incepe la ora 20:00, astfel va rugam sa alocati timp suficient pentru drum, parcare, acces si orice alte activitati ce premerg participarea la spectacol in sine, in scopul intrarii in sala de spectacole inainte de inceperea actului artistic.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid.

Dupa validarea biletului fiecare spectatorii vor primi cate o bratara care le va permite accesul in zona dedicata fiecaruia dintre ei.

Accesul copiilor cu varste peste 2 ani este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiaza de acces gratuit, dar trebuie sa fie insotiti de cel putin un parinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, va rugam ca pe toata durata spectacolului sa ii tineti pe cei mici in brate.

Detinatorii de bilete pot fi controlati la intrarea in locatie pentru a se asigura respectarea regulilor anuntate. Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor.

Posesorii suplimentelor Meet&Greet vor fi contactati si informati personal de programul intalnirii cu trupa.

JETOANE

– In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

– Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

– Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

INFORMATII UTILE DACĂ MERGI LA CONCERTUL VAMA

Este interzis:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase;

– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul Salii Palatului;

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel;

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– consumul de droguri sau de alte substante ilegale in locatia unde se desfasoara evenimentul constituie infractiune si va fi pedepsita conform prevederilor legale in vigoare!

OBLIGATIILE PUBLICULUI

– sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor

– sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburatoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

– sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

– sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

– publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor.

Articole similare

Dua Lipa a lansat mult așteptatul album, “Radical Optimism”

Dua Lipa, forța globală a muzicii pop, laureată a trei premii GRAMMY și șapte premii BRIT, a lansat ...

Ioana Ignat își prezintă albumul de debut, omonim, ca o oglindă a sufletului ei

Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate voci din peisajul muzical românesc contemporan, lanseaza ...

Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pentru noul album, în doar o săptămână

Noul album al lui Taylor Swift, intitulat "The Tortured Poets Department", a stabilit un nou record ...