Valeria Stoica videoclipul piesei „All We Wanna Do”

CoolNews, Muzică
share

Dupa ce Valeria Stoica a fost primul ambasador Spotify şi a reprezentat România în campania EQUAL a celebrei platforme, la nivel global, acum artista lanseaza videoclipul noului său single „All We Wanna Do” – o piesă vibrantă, care transmite un mesaj puternic despre libertate, iubire și bucuria de a trăi în prezent.

Videoclipul pentru „All We Wanna Do” surprinde un sentiment tranzitoriu de încântare pură și tinerească și este un proiect perfect pentru a pune în plină desfășurare vibrațiile de la începutul verii.
Irina Alexiu regizează un musical de vis, improvizat, pentru artista indie-pop născută în Moldova. Filmat în România, intr-un studio gol din București, în videoclip o vedem pe Stoica și un grup de dansatori interpretând o coregrafie.

Videoclipul oferă o experiență cinematografică captivantă și o poveste unică care se potrivește perfect cu vibe-ul piesei. Imaginile hipnotice, coregrafia dinamică și costumele întregesc atmosfera energetică a melodiei și invită publicul să se alăture dansului și să se bucure de fiecare moment.

Piesa „All We Wanna Do” a fost compusă de Valeria Stoica, alaturi de Mihai Ristea, si aduce împreună un mix rafinat de sunete pop și elemente electronice.

Articole similare

O cântăreață din România, pe ecranele din Times Square! Valeria Stoica a fost inclusă în campania gl...

Valeria Stoica este ambasadorul Spotify şi reprezintă România în campania EQUAL a celebrei platforme...

Golan face echipă cu Valeria Stoica și lansează piesa „75” (VIDEO)

Trupa Golan revine cu piesa electro „75”, în colaborare cu Valeria Stoica. „75” face parte din al...

Roton (re)aduce în 2020, alături de 27 de vedete, piesa lui Aurelian Andreescu - ”Oameni” - VIDEO...

Noua versiune a cântecului lui Aurelian Andreescu - ”Oameni” а a fost realizată la inițiativa Roton ...