O cântăreață din România, pe ecranele din Times Square! Valeria Stoica a fost inclusă în campania globală EQUAL Spotify

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Valeria Stoica este ambasadorul Spotify şi reprezintă România în campania EQUAL a celebrei platforme, la nivel global. Artista a apărut pe un billboard imens din Times Square, New York. 

Cea mai recentă piesă lansată de Valeria Stoica – „All We Wanna Do” a intrat în playlist-ul Equal Spotify România și EQUAL Spotify Global, alături de nume precum Alicia Keys, Kate Bush sau Jamala.

Această veste m-a luat puțin prin surprindere. E o confirmare a faptului că mesajul din piesa All We Wanna Do și-a găsit loc în inimile oamenilor, iar eu nu pot decât să le mulțumesc și să mă bucur că se regăsesc în muzica pe care o fac„, a declarat Valeria.

„All We Wanna Do” vorbește despre libertatea de a fi, pur și simplu, și despre tot ce se întâmplă în momentul în care îți asculți inima. De asemenea, acum o lună, Valeria Stoica a lansat piesa The Will – o tranziție post-pandemie dintre primul album al Valeriei, I don’t like roses și cel de-al doilea album – Go Outside and Hug a Tree.

„The Will” are si un videoclip puternic, care vorbește despre asumarea talentului propriu, dar și despre conștientizarea provocărilor care vin odată cu exteriorizarea acestuia.
Ambele piese au fost lucrate impreuna cu Mihai din proiectul Golan. Valeria Stoica promite noi lansări și anunță că în curând vine și cel de-al doilea album – Go Outside and Hug a Tree.

Continui să exprim prin muzică ceea ce sunt, simt și gândesc și tot ce pot să zic e că urmează al doilea album și multe lansări foarte curând. Până una alta, vă las cu „The Will” și „All We Wanna Do”, pe care le găsiți pe toate platformele digitale„, a adaugat Valeria.

Articole similare

Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pentru noul album, în doar o săptămână

Noul album al lui Taylor Swift, intitulat "The Tortured Poets Department", a stabilit un nou record ...

INNA, cel mai ascultat artist Spotify EQUAL în 2023

Muzica INNEI este tot mai apreciată, iar munca artistei este recunoscută și în 2023. După ce a fost ...

Spectacolele de teatru se mută pe Spotify: „Teatrul Improbabil” lansează „Theatre on demand”...

Teatrul Improbabil este acum pe Spotify sub numele „Theatre on demand”. Teatrul sonor este acum la e...