Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pentru noul album, în doar o săptămână

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Noul album al lui Taylor Swift, intitulat „The Tortured Poets Department”, a stabilit un nou record pe Spotify, devenind primul album care a atins un miliard de difuzări într-o singură săptămână.

Platforma Spotify a anunțat, cu două zile înainte de finalul săptămânii, că albumul a devenit „cel mai difuzat album într-o singură săptămână” și a depășit un miliard de difuzări, fără a dezvălui numărul exact.

Lansat pe 19 aprilie, albumul cu cele 31 de piese a devenit rapid cel mai ascultat pe Spotify într-o singură zi. Cu acest nou record, Taylor Swift își depășește propriul record anterior, deținut cu albumul „Midnights”. Se estimează că albumul „Midnights” a generat peste 230 de milioane de dolari pentru casa sa de discuri Universal în 2022.

Chiar dacă cifrele complete privind vânzările și streaming-ul pentru noul album vor fi publicate joi, se știe deja că au fost vândute 1,5 milioane de exemplare ale albumului, inclusiv 700.000 de copii pe vinil, stabilind și acesta un record în sine.

Recenziile albumului au fost variate, cu Alexis Petridis de la The Guardian laudând talentul excepțional de scriere al lui Swift într-o recenzie de patru stele, în timp ce o recenzie din revista Paste Magazine a subliniat un nivel „izbitor de nulitate morală” pe un album „gol”.

În restul anului, Taylor Swift va fi ocupată cu turneul său „Eras”, care va include date în Anglia și Canada. Turneul a devenit deja primul care a obținut venituri de peste un miliard de dolari. La începutul acestei luni, Forbes a anunțat că Taylor Swift a devenit miliardară.

Pe lângă cariera sa muzicală de succes, Taylor Swift este așteptată să debuteze ca regizoare de lungmetraj cu un film produs de Searchlight, care încă nu are titlu. Anul trecut a fost lansat filmul său de concert, „Taylor Swift: The Eras Tour”, care a avut încasări de peste 260 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind cel mai de succes film de concert lansat vreodată. Adrian Horton, de la The Guardian, l-a descris drept „stupefiant de grandios”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Record la un meci de fotbal din Europa. Au fost bătute 56 de penalty-uri consecutive

Echipele de fotbal din Israel, SC Dimona și Shimshon Tel Aviv, au stabilit luni seara un nou record ...

Febra Taylor Swift cuprinde Europa. Americanii iau cu asalt continentul pentru concerte mai ieftine

Turneul Eras al cântăreței Taylor Swift a debutat în Europa săptămâna trecută, după ce a cucerit pat...

Dua Lipa a lansat mult așteptatul album, “Radical Optimism”

Dua Lipa, forța globală a muzicii pop, laureată a trei premii GRAMMY și șapte premii BRIT, a lansat ...