Confidenţialitate

Valentine’s Day: Pandemia schimbă planurile îndrăgostiților. Cum plănuiesc aceștia să sărbătorească

CoolNews
share

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat tuturor planurile. Anul trecut am stat mai mult decât oricând în case, am lucrat pentru prima dată în mod extins de acasă, am citit mai mult, dar am și stat cu partenerul de viață.

Ei bine, „Valentine’s Day” nu face notă discordantă din acest peisaj, iar o federație de retail din Statele Unite ale Americii a efectuat un studiu care să determine comportamentul pe care îl vor avea partenerii în jurul datei de 14 februarie.

Doar 24% mai plănuiesc o cină în oraș

Cum locurile închise sunt cele de care ne-am ferit în tot acest timp, pandemia de coronavirus afectează în primul rând ieșirile în oraș. Doar 24% din intervievați mai spun că plănuiesc o cină în oraș, în vreme ce anul trecut, când pandemia încă nu își făcuse simțită prezența, aproape 40% din respondenți spuneau că vor ieși în oraș pe 14 februarie.

Scăderea este una masivă și în cazul cheltuielilor pe care îndrăgostiții intenționează să le facă. „Coșul mediu” s-a redus în acest an cu 32 de $, de la 197 de $ la doar 165 de $.

Tinerii, mai puțin dorinici să facă ceva special

Doar 52% din tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani intenționează să facă ceva special, iar doar 18% din aceștia plănuiesc să se vadă cu iubitul/iubita.

În cazul în care nu ai încă idee ce anume ai putea să îi iei cadou iubitului/iubitei, avem noi câteva idei pentru tine, aici.

Articole similare

Cele mai tari comedii romantice pe care să le urmărești de Valentine's Day pe Netflix

Vrei să dai lovitura de Valentine's Day? Toată lumea e plictisită de aceleași filme siropoase. Încea...

Bugetul "Rabla pentru electrocasnice" a fost epuizat în 90 de minute

Bugetul alocat pentru etapa a treia a programului "Rabla pentru electrocasnice" din acest an a fost ...

Soluții propuse pentru organizarea de nunți: invitații să fie testați sau vaccinați

Organizatorii de evenimente au protestat miercuri în fața Guvernului. Aceștia cer ca invitații să...