Valentine’s Day: Care sunt cele mai interesante cadouri pe care le poți face anul acesta

CoolNews
share

Acest Valentine’s Day nu va fi, cu siguranță, la fel ca celelate. Dar nici nu e atââât de diferit încât să nu trebuiască să îi iei cadou partenerului/parteneri.

Asta dacă nu vrei să dormi pe canapea în noaptea de Sfântul Valentin.

Cupidon s-a arătat deschis la dialog, așa că v-am pregătit 5 idei de cadouri venite fiiix de la omul cu „arcul”.

IDEI DE CADOURI PENTRU SFÂNTUL VALENTIN:

1. Pentru că anul trecut n-a fost deloc unul normal, poți încerca să îți surprinzi partenerul de viață cu o rezervare la un curs despre ceva ce îl pasionează. Fie că e vorba de pictură, muzică, dezvoltare personală, antreprenoriat sau dans, găsești oferte peste tot pe internet și în fiecare oraș.

Avantajul acestui cadou e simplu: analiștii spun că experiențele, ca formă de cadou, sunt mult mai apreciate și mai ușor de ținut minte decât lucrurile fizice.

2. Lumânările parfumate sunt tooot timpul un cadou potrivit. Ce ți-am recomanda noi? Să te uiți atent la noile tipuri de lumânări parfumate, care au în loc de fitilul acela sintetic puțin lemn, care face ca lumânarea să nu aibă doar un efect de decor, cât și unul care îți încântă simțurile.

lumanare

Foto: annmariephotographyPixabay

3. Da, de mâine merge toată lumea la sală, știm asta. Dar dacă i-ai plăti iubitului/iubitei tale un abonament la sală, pentru ca acel „mâine” chiar să se întâmple? Sigur, ca să îl motivezi, puteți să megeți împreună.

4. Șemineele de mici dimensiuni sunt în tendințe. Cum nu toată lumea are o casă pentru a putea pune un șemineu, acum există unele de mici dimensiuni, care se alimentează ori de la priză, ori cu niște combustibil special. Dacă partenerul tău de viață adoră să stea în jurul unui șemineu, acum te poți gândi să îi cumpeti unul.

5. Nu în ultimul rând, adidași. Atât Millennialii, cât și generația Z, adoră adidașii. Aceștia reprezintă un mod de a te face remarcat în mulțime, așa că întotdeauna va fi o idee excelentă de cadou. Totuși, uită-te la ce mai are deja prin dulap, și verifică de trei ori înainte numărul pe care îl poartă. Nu vrei să te trezești că ai luat ceva cu 5 numere mai mari, nu?

Articole similare

OSCAR 2024: Călătorii de lux și cuburi Rubik, printre darurile oferite artiștilor nominalizați la Pr...

Gala premiilor Oscar. Vouchere pentru călătorii de lux şi cuburi Rubik – printre darurile oferite du...

Cum celebrează românii luna femeii: comenzi record de seturi cadou, flori și papanași

De luna femeii, românii își arată afecțiunea prin comenzi de produse cosmetice, flori și cadouri dul...

Vine Mărțișorul! Ce cadouri poți dărui de 1 martie

Odată cu venirea primăverii, se apropie și una dintre cele mai iubite tradiții românești: Mărțișorul...