Confidenţialitate

Unde își fac buncăre bogații Americii pentru a se feri de coronavirus

NEWS
share
Cu numărul bolnavilor de coronavirus şi cel al deceselor în creştere în Statele Unite ale Americii, bogaţii din Silicon Valley şi nu numai au început să se gândească la mutare. Noua Zeelandă este ţara luată în considerare de cei mai mulţi, scrie publicaţia South China Morning Post, care acoperă întreaga zonă asiatică.
South China Morning Post notează povestea unui milionar american, CEO al unei companii din Silicon Valley, care foarte recent a solicitat unui constructor de buncăre, Rising S Co, ajutorul pentru a-şi putea debloca buncărul din Noua Zeelandă. Gary Lynch, managerul Rising S Co, a afirmat că respectivul client nu folosise niciodată buncărul.
„A mers în Noua Zeelandă pentru a scăpa de tot ce se întâmplă în acest moment în SUA. Lista clienţilor noştri este confidenţială, dar ce vă pot spune este că din câte ştiu omul este încă acolo”, a afirmat Gary Lynch pentru sursa citată.
Cazul americanului cu buncăr în Noua Zeelandă nu este singular, ţara insulară cu 5 milioane de locuitori fiind preferată de mulţi astfel de oameni care se tem de un posibil dezastru.
Articole similare

Vlad Voiculescu, demis

Vlad Voiculescu nu va mai fi ministrul Sănătății. Cererea de revocare a fost trimisă de premier cătr...

Vrei vacanță în Grecia? De când poți merge și de ce ai nevoie ca să poți intra în țară

Test PCR negativ sau certificat de vaccinare. Vei avea nevoie de ele, dacă vrei să-ți faci vacanț...

COVID-19: Luăm prea multe antibiotice și cortizon, după ureche. De ce să mergi la medic din timp

Mergi din timp la medic pentru un tratament corect. Este apelul pe care îl fac doctorii, după ce ...