Confidenţialitate

Unde își fac buncăre bogații Americii pentru a se feri de coronavirus

NEWS
share
Cu numărul bolnavilor de coronavirus şi cel al deceselor în creştere în Statele Unite ale Americii, bogaţii din Silicon Valley şi nu numai au început să se gândească la mutare. Noua Zeelandă este ţara luată în considerare de cei mai mulţi, scrie publicaţia South China Morning Post, care acoperă întreaga zonă asiatică.
South China Morning Post notează povestea unui milionar american, CEO al unei companii din Silicon Valley, care foarte recent a solicitat unui constructor de buncăre, Rising S Co, ajutorul pentru a-şi putea debloca buncărul din Noua Zeelandă. Gary Lynch, managerul Rising S Co, a afirmat că respectivul client nu folosise niciodată buncărul.
„A mers în Noua Zeelandă pentru a scăpa de tot ce se întâmplă în acest moment în SUA. Lista clienţilor noştri este confidenţială, dar ce vă pot spune este că din câte ştiu omul este încă acolo”, a afirmat Gary Lynch pentru sursa citată.
Cazul americanului cu buncăr în Noua Zeelandă nu este singular, ţara insulară cu 5 milioane de locuitori fiind preferată de mulţi astfel de oameni care se tem de un posibil dezastru.
Articole similare

Coronavirus în România: Prima zi cu peste 6000 de cazuri în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a raportat joi, 29 octombrie, alte 6.481 de infecții cu coronavirus ...

Coronavirus în România: Nou record de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost raportate 5.343 de cazuri noi de COVID-19, un nou record al infecțiilo...

Coronavirus în România: 4.724 de noi cazuri în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a raportat marți, 27 octombrie, alte 4.724 de infecții cu coronaviru...