Un sucevean a construit primul metru de autostradă din Moldova – VIDEO

CoolNews
share

Lui Ștefan Mandachi, un om de afaceri din Suceava, i s-a luat tot așteptând să se construiască autostrada care să unească Bucureștiul cu Moldova.

Omul s-a apucat singur să construiască șoseaua, în semn de protest pentru lipsa de implicare a autorităților care promit de ani buni că între Capitală și Suceava se va circula pe o șosea de mare viteză.

Și ca să arate că se poate, omul de afaceri a angajat 17 oameni și utilaje care în 7 ore au dat gata 1 metru de autostradă.

„Dacă există voință și bani, chiar și un singur om poate face o autostradă fără nicio problemă. România are bani. Chiar și pentru două autostrăzi, dar ni se spune să stăm liniștiți că, până în 2027, o să avem autostradă. Mi se pare absurd să mai treacă încă o generație, iar noi să continuăm să pierdem ani din viață la volan”, spune Ștefan Mandachi.

Ștefan Mandachi va inaugura primul metru de autostradă din Moldova pe 15 martie la ora 15.00 când îi provoacă și pe alți oameni de afaceri să se alăture protestului și să întrerupă activitatea timp de 15 minute.

Articole similare

A început să-și facă selfie-uri în timp ce jefuia un club

În Suceava, un bărbat care s-a decis să jefuiască un club din oraș. După ce și-a făcut plinul cu ban...

Ce se întâmplă când mixezi pe Dragnea cu Iohannis? Iese un nou viral #șîeu! - VIDEO

Ștefan Mandachi, iniţiatorul campaniei „România vrea autostrăzi” a revenit cu un nou clip pe tema au...

Mai mulți suceveni au găsit bancnote de 200 de lei pe stradă

Mai mulți suceveni au găsit bancnote de 200 de lei pe străzile din jurul Colegiului Național ”Petru ...
X