Șoferul unui Mercedes de lux a fost prins fără permis, după ce mașina s-a defectat și a blocat o intersecție, în Suceava

CoolNews, NEWS
share

Polițiștii din Suceava au depistat din întâmplare un șofer care conducea fără permis, după ce mașina acestuia, un Mercedes de lux, n-a mai plecat de la semafor și a blocat o intersecție.

Cum circulația era blocată din cauza autoturismului care nu mai pornea, la fața locului au ajuns polițiști de la Biroul de Ordine publică. Aceștia au vrut să îl ajute pe șofer să mute mașina, dar el nu a fost de acord. Cum traficul se derula cu greutate, au fost chemați să intervină agenții de la Poliția Rutieră.

Nu mai puțin de trei echipaje de poliție au ajuns la fața locului și printre agenți se afla unul care știa că bărbatul respectiv nu deține permis de conducere și l-a aluat pe acesta la întrebări. Polițiștii i-au cerut să mute autoturismul și să vină la sediul Poliției Municipiului Suceava, moment în care bărbatul le-a replicat că trebuie să stea lângă mașină din cauză că are scule în autoturism și alte bunuri, iar acestea ar putea fi furate, deoarece portierele nu pot fi închise.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Formula 1: Mercedes face declarații despre cine ar putea să-l înlocuiască pe Hamilton

Într-un viraj surprinzător pentru lumea motorsportului, Lewis Hamilton pare că va schimba culorile d...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...