Șoferul unui Mercedes de lux a fost prins fără permis, după ce mașina s-a defectat și a blocat o intersecție, în Suceava

CoolNews, NEWS
share

Polițiștii din Suceava au depistat din întâmplare un șofer care conducea fără permis, după ce mașina acestuia, un Mercedes de lux, n-a mai plecat de la semafor și a blocat o intersecție.

Cum circulația era blocată din cauza autoturismului care nu mai pornea, la fața locului au ajuns polițiști de la Biroul de Ordine publică. Aceștia au vrut să îl ajute pe șofer să mute mașina, dar el nu a fost de acord. Cum traficul se derula cu greutate, au fost chemați să intervină agenții de la Poliția Rutieră.

Nu mai puțin de trei echipaje de poliție au ajuns la fața locului și printre agenți se afla unul care știa că bărbatul respectiv nu deține permis de conducere și l-a aluat pe acesta la întrebări. Polițiștii i-au cerut să mute autoturismul și să vină la sediul Poliției Municipiului Suceava, moment în care bărbatul le-a replicat că trebuie să stea lângă mașină din cauză că are scule în autoturism și alte bunuri, iar acestea ar putea fi furate, deoarece portierele nu pot fi închise.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...