Confidenţialitate

Un șofer de BMW și un vatman se întâlnesc în traficul din București. Ce urmează? – VIDEO

CoolNews
share

Da, știm, pare un început de poveste, dar nu e. S-a întâmplat în București, zilele trecute.

Un șofer de BMW s-a întâlnit cu un vatman, iar acesta din urmă, pentru că șoferul bolidului nu se dădea de pe linie, ba mai mult, accelera și apoi frâna, a intrat în bara din spate mașinii germane.

Poliția Rutieră a făcut precizări, duminică, în legătură cu acest incident și a anunțat că șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o lună: „La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”.

În paralel, vatmanul este cercetat disciplinar. Superiorii lui fac cercetări cu privire la comportamentul acestuia, urmând să ia măsurile ce se impun în acest caz.

Articole similare

BMW a lansat prima mașină care își schimbă culoarea

Iată că 2022 începe bine în materie de tehnologie. BMW își lansează prima mașină căreia îi poți schi...

AirCar a realizat cu succes primul zbor între orașe (VIDEO)

AirCar, un prototip de mașină zburătoare cu motor BMW, dezvoltat de Klein Vision, a încheiat cu succ...

Un bărbat din București a lovit 12 mașini pe o stradă din Brașov. Era beat și avea permisul suspenda...

Un bărbat din București, care a condus beat, a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Poliț...